čtvrtek 22. září 2016

Prodám nůžky na plech

Chybí doraz, závaží je dodělávané. Nože nejsou vyštípané, jen na horním jeden malinký zoubek. Chci je prodat, takže o ceně se dá mluvit. Popis: Maximální tlouštka střihu plechu 16mm.


Nevyužité, pouze vyzkoušené, jako nové v origo krabici. Jsou ve velmi pěkném stavu jako nové!

Dle označení = ochranný stupeň skla je výrobce Severosklo. Kup teď 4Kč s dopravou 5Kč. Elektroda EB1je elektroda s univerzálním použitím pro svařování značně namáhaných součástí potrubí energetických zařízení, dopravních prostředků, tlakových nádob, lodních i stavebních konstrukcí z oceli. Cena za baleni(kg)-4Kč.


Max S=mm, používane ale málo. Bazar online, inzerce zdarma. Nůžky a zakruhovačky na plech , pily. Prodám elektrické nůžky na plech NAREX.

Kupujte výhodně a levně. Je to jen na menší plochy, kolem skalky. Vše co je fotografii za 5Kč, plus kolečka. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Nabízím nové nepoužité ruční nůžky na plech. Jsou docela těžké, poctivá stará výroba. Stroj je plně funkční v dobrém stavu. Kč Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální.


Nahlásit nevhodný inzerát. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. V provozu, odzkoušení možné. Docela dobrý nůžky na menší věci se dají koupit v OBI. Mají je nazvané jako zlatnické nůžky.


Už nevím kolik stáli asi 35- myslím. Rozměr plechu 1) síla do mm, 2.

Tabulové nůžky na plech - inzerce, prodám. Možno poslat na dobírku nebo osobní odběr. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Nové nepoužité nůžky na stříhání ovcí, velmi silný strojek na stříhání ovcí a jiných zvířat. Její obsluha je naprosto prodám cirkulárku, prodám cirkulárku o nás. Inzertní server MAXinzert. Napojení polykarbonát na plech – viz detail na straně - plastová deska bude horní - při napojení na trapézový plech by se Křídlová vrata z trapézového plechu Vrata s křídly z profilovaného trapézového plechu se vyrábějí v provedení nezatepleném a zatepleném.


Velký a pohodlý vozík, určený i pro větší postavu. Zatím jste si nepřidali žádný inzerát do oblíbených. Když Vás nějaký zaujme, určitě si ho sem uložte, abyste se k němu potom mohli snadno vrátit a. Hledáte půjčku na realizaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky