úterý 27. září 2016

Oboustranný betonový plot

Plot může být rovný, do rohu i do oblouku, lze jej přizpůsobit přesně vašim požadavkům a terénním dispozicím. O nás Kontakt Všeobecné obchodní podmínky Doprava Nákup na splátky iPlatba Velkoobchodní sekce. Identický dekor z obou stran (dvě desky o síle 5cm zady k sobě) Sloupky hladké. CENA je včetně SLOUPKŮ, bez dopravy.


Betonový plot Prima oboustranný přírodní.

Můžete si tedy oddychnout, už žádné natírání plotu každých několik let, žádné vyměňování shnilých planěk či porušeného pletiva. Každý plot je tedy jiný díky úžasné variabilitě. Prohlédněte si, jak vypadá plot doplněný o dřevěné latě v kontrastním provedení.


Vyberte si dekor, barvu, výšku i tvar zakončení vašeho nového plotu. Nebojte se různých designových i barevných kombinací a vytvořte si oplocení přesně podle vašich představ. Existuje také plot betonový oboustranný , který má dekor z obou stran.


Dekory, ze kterých můžete vybírat.

Design není jediné co se dá u betonového plotu vybírat. Důležitá je i barva plotu a jeho zakončení. Vlastní výroba, žádný dovoz, kupujete přímo od výrobce, žádná zbytečná marže. Svařovaná výstuž z betonářské oceli, žádné volně ložené dráty. Vysoká kvalita, žádné plané řeči.


Prodáváme betonové ploty jednostranné i oboustranné ploty. Oboustranné betonové ploty jsou okrasné a zároveň praktické. Vsaďte na oboustranný betonový plot.


Nabízíme vedle prodeje také odbornou montáž betonového plotu na klíč, abyste se nemuseli o nic starat. Naší novinkou jsou oboustranné desky s raznicovým otiskem skládaného kamene. Tento raznicový otisk lze dát na desky se vzorekm štípaný kámen a lámaný kámen. Instalací oboustranné desky získáte dokonalý vzhled jak zvenku, tak i zevnitř vaší zahrady.


Vyvinuly jsme pro Vás nový dekor štípaného kamene v oboustranném provedení! Takto si můžete snadno a rychle vybudovat jak vysoký plot kolem svého domu, tak nízký plot, který se dá jednoduše překročit. Pokud si objednáte nejprve betonové sloupky, tak balení na paletě o hmotnosti tuny za cenu 24- Kč obsahuje celkem kusů sloupků.

Rozměry palet jsou 160xcm. Armovaná výztuž zaručuje jeho pevnost a dlouhou životnost Armovaná výztuž zaručuje jeho pevnost a dlouhou životnost Speciálně vyrobená deska k oboustrannému oplocení. Vzor desek byl zvolen štípaný kámen v oboustranné variantě s hladkými sloupky a rovnou horní deskou.


Rádi byste měli svůj dům i svou zahradu více v bezpečí a pod kontrolou? Chtěli byste mít na svém pozemku více soukromí? Pak právě vám by mohl skvělou. Záleží potom už jen a jen na vás, kterou stranou otočíte plot do zahrady a kterou do ulice.


Všem, kteří chtějí ve svém volnu odpočívat, bude zajisté vho že se o betonové oplocení nebudou muset starat. Ceny jsou uvedené bez DPH. DPH při montáži fyzickým osobám do 3m2.


Pokud máte vyšší estetické nároky na vzhled plotu při pohledu z vašeho domu, můžete zvolit oboustranný betonový plot včetně sloupků. Pro zákazníky z řad podnikatelů nabízíme přímo podle jejich požadavků průmyslové betonové oplocení. Tyto součásti plotu můžou být dekorovány podle Vašich představ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky