úterý 26. ledna 2016

Venkovní obložení domu

Venkovní obklady - obkladový kámen prezentuje Váš styl. Jsou vhodné do extrémních podmínek, kde od obkladu očekáváme vysokou odolnost - mrazuvzdornost, voděodolnost a žáruvzdornost. Nová služba - čištění dlažby! Palubky pro venkovní obložení Kategorie obsahuje plastové palubky vhodné pro všechny namáhané venkovní plochy, které je možno obložit.


Palubky jsou vyrobeny z kvalitního plastu a zcela novou konstrukcí profilu, který má zesílené stěny.

Jsou vyráběny v moderním designu z kvalitních. Na venkovní obklady pouze v případě lépe chráněných venkovních prostor jako jsou například chráněné stěny pergol či teras. Silnější obkladové palubky o síle – mm n ajdou využití ve venkovních prostorách bez omezení, například při obložení štítů domů, fasády , nepřízni vystavených stěn pergol atd. Tu lze obložit mnoha způsoby, ať už celou, či pouze její část.


Avšak každý den se setkáváme s novými nápady na obložení různých části domu nebo zahrady. Jednou je namontujete a máte od nich na dlouhé roky pokoj. Také je s nimi mnohem jednodušší manipulace, protože jsou lehké, mají velmi malou plošnou hmotnost.

Sestavení plastových palubek je pak velmi snadné. Na obložení exteriéru domu lze využít klidně i jiných přírodních anebo kompozitních umělých materiálů. Hezké jsou zejména palubní desky natřené nějakým zajímavým odstínem.


Pokud chcete mít fasádu navěky, pak můžete využít obložení za pomocí plastových palubních desek. Na první pohled jsou od těch přírodních k nerozeznání. Vyrobeny jsou z foukaného betonu a speciální směsi kamene. Zašleme více informací podle Vašich konkrétních požadavků a představ pro Váš projekt. CZ - dodáváme plastové palubky, fasádní obklady a provětrávané fasády, vnitřní a venkovní okenní parapety, plastové a wpc ploty, terasové.


V nabídce jak tuzemská výroba, tak dovoz z Německa, Slovenska nebo z Estonska. Vizualizace fasády venkovského rodinného domu před zateplením fasády. Klient chtěl do krajiny zakomponovat moderní barevnou fasádu s obložením z kamene.


Pro obložení soklu domu používáme rozličné materiály. Z historického hlediska tradiční masivní kamenné sokly jsou však dnes často nahrazovány pouze kvalitní tepelnou izolací s povrchovou fasádní úpravou, kdy sokl bývá často nepřiznaný (není na první pohled vidět). Jednoduchá údržba těchto PVC profilů je vždy vysoce oceněným přínosem.


Deceuninck poskytuje Vašim.

Jsou jedinečné pro návětrné strany RD kde zamezí pronikání vlkosti a všude tam kde nechcete provádět údrždu venkovních povrchů. Tento obklad je možný provést jako zateplený a je jen na Vás jakou. Obložení domu dřevem vytváří příjemný nadčasový vzhled s útulnou přírodní atmosférou. Pro tyto obklady se používají vybrané dřeviny, které jsou díky svému chování a vlastnostem vhodné pro venkovní použití.


Nejpoužívanější dřeviny jsou Červený západní cedr, Ipe, termo wood ( pražený smrk nebo borovice ), Gabonová překližka, tropické dřeviny které. LED stropní svítidla s žárovkami. Fasádní obložení z vinylsidingu.


Kompletní instalace v koupelně: Kombi WC. Sprchový kout s vaničkou. Palubka je obkladový materiál na obložení stěn i stropů v saunách a různých dalších místnostech, stejně tak jako i na venkovní fasádní obložení domu. Obklad k obložení soklu domu pravým přírodním kamenem Natural Brown Strips pro novostavbu rodinného domu v Berouně. Plánujete venkovní stavbu jako je terasa, chodník, plot, zábradlí, obložení domu či chaty?


V přízemí se nachází kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, pokoj, chodba a prádelna. V patře jsou dvě větší ložnice, šatna, pokoj, chodba, koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou a větší tělocvična. Keramické obklady Určitý typ keramických obkladů lze použít i na obložení soklů. Mohou mít zajímavý reliéfní povrch.


Velmi efektní, ale dražší jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky