pátek 29. ledna 2016

Pletivo 10x10

Povrchová úprava tvořena žárovým zinkem dodávající síti dlouhou životnost a exceletní odolnost. Pletivo na stavbu voliéry vyberete podle parametrů. Jako první se rozhodněte, kterou povrchovou úpravu pletiva zvolíte, v nabídce máme buď žárově zinkované pletivo nebo žárově zinkované poplastované (PVC) zelené pletivo.


Můžete jej použít na různé voliéry, kotce, ohrádky či v průmyslu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Design: Galio, crossmedia Developer.

Drôtené a pletené pletivo nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Poplastované pletivo čtyřhranné se zapleteným napínacím drátem. Pozinkované pletivo s malými oky 10xmm (vhodné na bažantnice a voliéry). Průměr drátu mm, výška 1cm.


Ploty, pletivo , oplotenia a plotové systémy, brány, bránky nájdete v našej ponuke. Navyše len u nás poštovné zdarma pre vybrané kraje! Wir machen die Rückgabe einfach. Naši zákazníci si často plot postavia sami. Radi im k tomu poskytujeme návody.


Ak sú však na to krátki, pošleme im našich šikovných montážnikov. Díky vysoké kvalitě a rozumné ceně je tato gabionová síť vhodná například i pro náročné stavby v silničním stavitelství, je ale ideální i pro drobné stavby gabionových konstrukcí pro koncové zákazníky. Zaregistrujte se a získejte slevu.


Začněte registrací do systému, ta Vám přinese základní slevu téměř na celý sortiment (výjimky jsou označené). Vyberte si z naší nabídky pletivo pro oplocení rodinných domů, zahra okrasné pletivo na záhony nebo průmyslové pletivo. Nejsme pouhým dodavatelem plotů, ale výrobcem s nejširší výrobní škálou pletiva v ČR.


Kátrovací pletivo s povrchovou pozinkovanou úpravou. Zvárané štvorhranné pletivo pozinkované sa využíva hlavne na oplotenie klietok a voliér pre zvieratá a vtáctvo, na prenosné a pevné ohrady pre hydinu.

Celoplastové pletivo Polynet se doporučuje jako ochrana kmenů mladých stromků, sazenic a keřů před okusem. Velký výběr pletiv pro Váš plot. Drát i pletivo vyrábí ve standardních rozměrech nebo i na zakázky, rozměry dle přání zákazníků.


U LISOVANÉHO PLETIVA můžeme vyrobit nejmenší oka 6xmm, z drátu průměr mm. Nejmenší průměr drátu je mm, největší průměr mm. Nabízíme výrobu různě velikých gabionových košů podle konkrétní potřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky