pátek 29. ledna 2016

Plečka vari

Kaffeeautomaten für Ihren Betrieb mieten! Lohnt sich ab Tassen pro Tag! Urlaub mit 100€ Gutschein buchen. Tiefpreisgarantie bei HolidayCheck!


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!

Testsieger und erzielte den Bestwert. This feature is not available right now. Mnoho majitelů Vari Systému se vrací k pěstovaní zeleniny a brambor na svých pozemcích, touží.


Plečka pasivní PL-k nosiči NM1-001. Popis: Prodám plečku VARI , téměř nepoužívaná, plně funkční. Lze připojit k nosiči hrobkovacích radlic NM1-0(plečky vedle sebe) nebo k nosiči radličky N-3.


Tyto záběry umožnují pokrýt velmi širokou škálu plodin od brambor a drobné kořenové zeleniny až po kultivaci u hlav vinné révy nebo lesní školky.

Prosím Vás máte někdo skušenost s pasivní plečkou za Vari nebo všichni používají jenom rotační plečku? Book Today`s Top Deals on Vacation Rentals in Vari and Save up to Now! Große Auswahl an Spezialitäten - Cappuccino – Kaffee – Café au lait! Pasívní plečka slouží k podříznutí nebo podmítnutí plevele mezi řádky - nahrazuje motyčku. Veľa ľudí sa vracia k pestovaniu zeleniny a zemiakov na svojich záhradkách, túžia po vlastných zdravých BIO potravinách a starostlivosť o povrchové pletie a kyprenie je práce namáhavá a zdĺhavá.


Všechny prvky plečky jsou nastavitelné a umožňují přesně udržet hloubku a záběr stroje v závislosti na pěstovaných plodinách i šířkách řádků. Pasivní plečka se skládá z vodícího kola, dvou nožů a kypřící radličky. Konstrukce plečky vychází ze znalostí a zkušeností při pěstování nejběžnějších druhů zeleniny a ostatních plodin.


Je nezbytným pomocníkem pro všechny pěstitele zeleniny, vína a majitele skleníků. Podobný výrobek na našem trhu prakticky není a poptávka po vysokootáčkovém okopávání je značná. Tera vari plečka APL 3viz foto kompletní včetně užšího krytu na nože.


Plečku mám, nepoužívám ji, respektive jsem ji použil jednou, dvakrát. Podle mého názoru je určená pouze na lehkou nakypřenou zeminu. VARI zůstává věrno svému názvu, a tak si nemusíte kupovat celý stroj PP-6 pokud již vlastníte rotační plečku, ale pouze sadu dílů pro přestavbu.


Prodám sestavu Vari ,motor dvoutakt DMJ 3Jikov málo jetý používán jako záložní. Velká převodovka má nosič nářadí a závěs.

Ano, teď už se tady bavíme o dvou plečkách. Původní dotaz byl na pasivní. Aby v tom bylo jasno ještě více, přikládám fotky. Kultivátor, ruční plečka a oborávač JTP-93.


Ruční kultivátor, plečka a oborávač JTP-pro kypření půdy s předním kolem o průměru 6mm. Und vom Bäcker über den Friseur, den Zahnarzt, Gastronomie bis zum Einzelhandel! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Jejím hlavním úkolem je jemné povrchové kypření a likvidace drobných plevelů mezi.


Vysokootáčková rotační plečka , jejímž hlavním úkolem je jemné povrchové kypření a likvidace drobných plevelů mezi řádky pěstovaných plodin. Lze ji připojit k nosiči hrobkovacích radlic VARI NM1-0(plečky vedle sebe) nebo k nosiči radličky VARI N-3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky