úterý 26. ledna 2016

Dvojhoupačka

Na žádném dětském hřišti nesmí chybět klasická dvojhoupačka s pohodlnými sedáky zavěšenými na řetězech, naše houpačky jsou vyráběny ručně z. Samostatně stojící konstrukce se dvěma houpačkami. Lze využít jako doplněk hřišť Palis Gym, nebo zcela nezávisle. Houpačková konstrukce s podestou Wickey Smart Up.


RH250K - s podestou, celokovová, výška pádu m, jako dopadová plocha postačí trávník. Na výběr jsou tři barevné varianty konstrukce - hnědá, modrá a červená a čtyři barevné varianty skluzavek - modrá, červená, zelená a žlutá.

Vahadlová dvojhoupačka na pružinách VH200K - celokovová, na výběr jsou tři barevné varianty houpačky - modrá, červená a hnědá, jako dopadová plocha. Dvojhoupačka – dvojitá houpačka. Pokud vám nastačí jedna houpačka, máme pro vás samostatně stojící dvoujhoupačku. Tuto dětskou houpačku můžete. Pískoviště Flippey 150x165xcm.


Typy houpaček Závěsné houpačky. Dětské závěsné houpačky se mohou zavěsit přímo na strom či ke stropu nebo je jejich součástí kovová konstrukce. Vyrobeno z kvalitního modřínového.

Dětská houpačka JollyJungle Wild XXL. Prohlédněte si Řetězová dvojhoupačka RH210KB - modrá na stránce HRISTE-BONITA. Chcete objednať tovar na Slovensko?


Prezrite si Reťazová dvojhojdačka RH210KB - modrá (v.p. m) na stránke IHRISKA-BONITA. Online chat Vážený zákazník, ak máte otázky k službe, môžete ich s nami vyriešiť online. V prípade že chcete chat využiť prihláste sa prosím. Přehled dětských hřišť na území MO Plzeň 1. Na území městského obvodu Plzeň se nachází velké množství pískovišť, dětských hřišť a. Služby: závěsná dvojhoupačka , lavička, provazová pyramida, pružinová houpačka, pružinové houpadlo - koník, sestava se skluzavkou, věž se šplhací rampou a sítí Zobrazit na mapě Dětské hřiště - 28. FATMOOSE nabízí multitalent mezi dřevěnými houpačkami.


Máš chuť šplhat, houpat se, surfovat i jen tak vegetit? Velká pružinová houpačka pro dvě děti Zebra v novém veselém designu zaujme všechny děti. Didaktické hračky – Dřevěná didaktická stavebnice – Dřevěné kostky Leg. Koník - lanová sestava NEPTUN - herní sestava se sítí a tobogánem - točidlo pro jednoho (minikolotoč) - herní sestava se skluzavkou (pro malé děti) - vah. Věž CUBS Honza je možné zakoupit také v různých kombinacích s přístavkem domeček, obchůdek nebo dvojhoupačka.


Celkem je tak v nabídce našeho obchodu různých řešení (Honza 1-8), která mohou spojit až herních pozic do jednoho celku. Kládová dvojhoupačka celokov. Základní cena bez DPH a montáž.

CUBS Honza modul dvojhoupačka s houpáky je přídavný modul k rozšíření hřišť CUBS Honza 1. Modul je vytvořen z kvalitních smrkových impregnovaných. Samozřejmostí je i bezpečnostní a jakostní certifikace pro použití v privátním sektoru. Houpačka vyrobená z pevného plastového rámu a kvalitního. Na houpačku můžete posadit jakékoliv dva sedící panáčky.


Cena dopravy a montáže na dotaz. Monkey´s pružinová dvojhoupačka zebra. Dřevěná dvojhoupačka je velmi hezký prvek, který na dětském hřišti přináší zábavu těm menším i větším návštěvníkům dětského hřiště.


Veškeré použité dřevo je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky