čtvrtek 28. ledna 2016

Ovocná školka

Nyní zasíláme balíkem jen sazenice kontejnerovaných dřevin. Naša škôlka vznikla v r. Součástí produkce je výroba podnožového materiálu – typových podnoží jabloní,hrušní a třešní. Postupně jsme vysázeli také ovocné sady a rybízové plantáže.


Vypěstované ovoce zpracováváme ve vlastní moštárně s využitím tradičních postupů výroby. Celoročně nabízíme moštování ovoce pro veřejnost.

Je pod stálou kontrolou UKZÚS ČR, což znamená, že rostliny uváděné do oběhu nejsou napadené karanténními chorobami a škůdci. Na starých rytinách okolo mestských hradieb vidíme rozsiahle ovocné záhrady. Z jižní strany se vypíná pohoří Besky které ovlivňuje celkové klima v dané lokalitě. Z roka na rok neustále rozširujeme sortiment o nové perspektívne kultivary, pričom nezabúdame ani na staršie (osvedčené) odrody. Zahradnictví, zahradní centrum.


Výroba a prodej - ovocné stromky a keře, jablonì, hrušky, třešnì, slivonì, broskvonì, meruňky, angrešt a rybíz. Jarní prodej stromků jsme ukončili. Ovocné stromky, velkoobchod.


Podzimní zahájíme kolem poloviny října.

Moravskoslezském kraji, v podhůří Beskyd. Naší specializací jsou rezistentní odrůdy, odolné vůči chorobám. Dále pak pěstování stromků na slabě a zakrsle rostoucích podnožích vhodných pro pěstování štíhlých vřeten, částečně také na staré odrůdy ovocných druhů. Maloobchodní prodej probíhá do vyprodání zásob, a to pouze v místě školky, výpěstky z organizačních důvodů nezasíláme. Zlíně - Malenovicích, která je významným regionálním producentem ovocných stromků a keřů v širokém sortimentu.


Preferujeme serioznost k našim zákazníkům jak novým tak stávajícím a o. Představujeme Vám naši nejvýše položenou ovocnou školku v České republice, která se. Množství odrůd jabloní, hrušní, třešní, švestek, broskvoní i meruněk. Vítejte na stránkách ovocné a okrasné školky Strážnice ul. Revitalizace sadů a alejí.


Zdeněk Buzek – Pomologie. Problematika zahradních chorob a. Naše zavedená společnost Vám nabízí kompletní služby v oblasti zahradnictví. Hlavní náplní naší práce je.


Nové odrůdy Nové odrůdy třešní - Adélka, Christiana, Lívia, nové odrůdy jabloní Lipno a Heliodor a nově jsme zavedli do sortimentu tradiční odrůdu. Aktuálně v ovocné školce probíhá očkování stromků a řez garnitury. Pěstování a prodej ovocných dřevin, drobného ovoce a růží, Velkoobchodní a maloobchodní prodej.


Staré a krajové odrůdy ovocných stromů.

Pestovanie a predaj certifikovaných ovocných drevín, drobného ovocia, viniča a ruží. Naše firma disponuje třemi pěstebními plochami vlastní produkce. Většina sazenic je v podobě jednoletého očkovance s předčasným.


Vaše zpráva byla úspěšně odeslána. Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky