pátek 22. ledna 2016

Kniha včelí pastva

Günter Pritsch v této knize představuje slovem i obrazem rostliny, které tvoří včelí pastvu. K tomu ještě přidává obsáhlý pohled na nepřetržitý „běžící pás“ poskytovatelů nektaru, medovice a pylu, přehledně uspořádaný v tabulkách. Ty pak pomohou včelaři vyhledat a zvolit vhodná stanoviště pro svá včelstva, aby mohla optimálně využít nabízené zdroje. Samozřejmě někdo může taky namítat, že neobsahuje některé hodně významné rostliny pro včelí pastvu.


Mně ale rozhodně velice rozšířila rozhled ve včelí pastvě. A hlavně oceňuji tu spoustu fotografií kvetoucích rostlin.

Takový člověk je často včelař, protože včelařství je zdrojem poznání přírody. Znalost vegetace je navíc pro výběr stanoviště a přizpůsobení metody chovu včelstev velmi důležitá. Německý svaz včelařů jej poctil čestnou zlatou jehlicí pro „Včelaře“ a udělil mu titul. Unikátní encyklopedické dílo VČELÍ PASTVA Václava Švamberka právě vyšlo.


Objavte aj ďalšie knihy najlacnejšie na internete. Objevte i další knihy nejlevnější na internetu. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize.


Detailní popis VČELÍ PASTVA rostliny známé i neznámé VČELÍ PASTVA rostliny známé i neznámé RNDr.

Je určena každému,kdo obdivuje naši přírodu a záleží mu na její dobré kondici,zejména pak včeůařům,protože znalost vegetace je pro výběr stanoviště a přizpůsobení metody chovu včelstev velmi důležitá. Rostliny známé i neznámé. Publikace určená jak pro chovatele včel, kteří se v ní seznámí se všemi druhy rostlin, keřů a stromů, jež jsou zdrojem včelí pastvy, tak pro. Funkce je dostupná pouze pro přihlášené. Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.


Kniha je doplněna o fotografie rostlin. Dříve vydaná kniha VČELÍ PASTVA je určena každému, kdo obdivuje naši přírodu a záleží mu na její dobré kondici. Tato kniha volně navazuje na loni vydanou knihu VČELÍ PASTVA viz níže. Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu z nabídky více než miliónů titulů. Zdravá včelstva a dobré, vysoce cenné výnosy medu, jsou cílem každého včelaře.


Nejdůležitějšími předpoklady pro to. Včelař včelaří a chce dát včelám vše, co potřebují. Nejdřív ho napadne úl a podobně, ale velmi. Rádi přijedeme a vykoupíme knihy, staré hračky, nábytek, techniku, starožitnosti, umění a další sběratelský materiál. Využití a zlepšení včelí pastvy - Popis rostlin včelí pastvy a jejich snímky - Zdroje medovice pro včelí pastvu Prof.


Seznámíte se s velikou kolekcí 5medonosných rostlin. Jejich popisy jsou nabité informacemi a provázejí je originální fotografie, jež autor shromáždil za desítky let toulek českou přírodou.

Jako mimořádně zkušený včelař a přírodovědec klade RNDr. Popis: Prodám knihu VČELÍ PASTVA , autoři Ing. Jan Drašar a Stanislav Kodoň.


Neváhajte a inšpirujte sa množstvom kníh v najobľúbenejšom internetovom kníhkupectve na Slovensku. Včelí pastva 6celobarevných stran, 5včelařsky významných rostlin. Zde naleznete knihy o včelaření-jak správně včelařit,různé metody,různé potřeby a různé názory na jednotlivé včelaření.


Knihy - VCELI PASTVA bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Inzerát kniha,včelí pastva v okrese Praha-výcho cena 220Kč, od mon. OCH Z3d: Obsah OCHu: Chov užitkového hmyzu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky