pondělí 25. ledna 2016

Plastový sud 300l

Kaufe Ferplast Canto im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Barel je v půdorysu kruhový, kónický s rozměry: d. Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům.


Díky svému tvaru je sud stabilní.

Na sklade Hodnotenie: 4. Plastový sud s filtrom na dažďovú vodu s objemom 200L. Najširší výber produktov. Tisíce produktov doručujeme zadarmo. Ocenenia kvality a spoľahli. Plastové záhradné sudy na dažďovú vodu s výpustným kohútom s objemom 3litrov sú vyrobené z PP materiálu.


Nespornou výhodou sudov je ich pevnosť a. Sud na dešťovou vodu o objemu 3L.

Součástí je víko a kohoutek. Přeprava pouze PPL… 6300. Použitie: na dažďovú vodu. Priemer 700mm, výška 860mm. Plastové sudy s výpustným kohoutem a odnímacím víkem na dešťovou vodu o objemu 2litrů jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen) s potravinářským atestem.


Schau Dir Angebote von 300l auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Je vyroben z kvalitního ABS plastu, který garantuje vysokou odolnost nejen proti povětrnostním vlivům, ale zejména proti mechanickému poškození. Nádrž na vodu ECOTANK 3l je ideání k uchování dešťové vody.


Vypouštěcí ventil zajistí pohodlné odčerpání vody do konve či vědra. Kromě plastových barelů na vodu a jiné kapaliny u nás seženete rovněž levné plastové sudy s víkem na pevné látky. Imitácia dreva, objem 240L.

Všechny jsou ovšem vyrobeny. Potravinářský plastový sud 3l - hranatý, bílý. Zahradní plastový sud na vodu 7l - zelený.


Prosperplast Canyon S ION300S sud na vodu 3l tmavá šedý 1. Počet kusov: 2l plastový sud. Objem sudu je 2litrů. Materiál, ze kterého je na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům.


Sud je vybaven odnímacím víkem. Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky