pondělí 25. ledna 2016

Solární plašič krtků

Preisvergleich App zum Download! Likvidují hraboši Vaši zeleninu? Odpuzovač krtků a hrabošů Vás podobných obtíží zbaví. Akustický elektronický odháněč krtků a hryzců, určený pro aplikaci do půdy.


Odhání polní myši, krtky, hryzce a hraboše. Plašič na krtky - Format.

Hliníkový sloupek vysílá každých sekund akustické vlny, které odpuzují zvířata. Vysoce výkonný odpuzovač- plašič krtků , hryzců, hrabošů a dalších škůdců. V našich podmínkách je to především krtek, hryzec, hraboš, rejsek a dále myši a potkani.


Tez jsem koupil solarni odpuzovač krtků po 14dnech jsem ho šel reklamovat. I ho poslali do brnenské zkušebny s výsledkem, že je v pořádku a že musí být minimálně měsíc na jednom místě aby krtci zareagovali. Krtek si klidně i po dvou měsících udělal krtinu přímo pod odpurovačem. Přístroj funguje na principu šíření nízkofrekvenčních vln pod zemí.


Prodej odpuzovače realizujeme do hodin za překvapivě nízké ceny dopravného.

Na solární odpuzovač krtků poskytujeme záruku měsíců. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Krtek je na vibrace velmi citlivý, jsou mu nepříjemné, a prostor kde se vibrace vyskytují opustí. Jeden plašič je účinný na plochu maximálně 350m².


Který prostředek je nejvhodnější k hubení krtků ? Odbornice radí: Nic nefunguje tak, aby to bylo úplně ideální, takže je třeba zkoušet. Popis - solární odpuzovač krtků odpuzuje hlodavce po celý den a noc - napájení prostřednictvím integrovaného solárního článku - plašič se dobíjí i. Hz), vibrace se opakují každých sekund. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Moje zkušenosti jsou následující, měl jsem původní plašič hryzců krtků a nevím čeho všeho cca let. Krtek ryl vesele dál, ale v průměru méně a dál od plašiče. Jde tedy o atraktivitu pozemku a těch okolo.


Stačí jen vybalit, zapíchnout na stanoviště a sledovat změnu! Dobíjecí zdroj je zabudován pod solárním článkem (jedná se o dobíjecí baterii typu AA). Je to jen prevence, ale jakmile zem rozmrzne, odpuzovač bude zase v lesíku, vydávat zvuk.


Zařízení je poháněné sluneční energií.

Solární plašič z Globusu, je funkční stále. Ultrazvukové vlny jsou pro člověka neslyšitelné, ale hlodavci, krtci, hadi a hmyz je vnímají a sou. Pak outdoorový odpuzovač Solar Diamant pro vás.


Během dne solární panel dobíjí baterii, která je uložena v odpuzovači. Trápí Vás krtince na zahrádce? Das erfolgreiche Internetportal preis.


Odpuzuje totiž zvířata hrabající pod zemí, například hlodavce nebo mravence, apod. Kombinace ultrazvuku a světelných záblesků po setmění. Po většinu roku funguje na solární panel – bez údržbový provoz.


Neobsahuje žádné chemikálie. Napájení ze solárního článku, takže nepotřebujete žádné baterie. Vibrace nijak neškodí lidem a domácím zvířatům. Za tuto dobu jsme se mnohé naučili, ale rozhodně to neznamená, že nejdeme kupředu, ale právě naopak.


Aby zařízení fungovalo správně, je vhodné ho umístit co nejblíže k místu, kde se hraboši často vyskytují. Je-li baterie plně dobita, vydrží hodin v provozu. V okolí plašiče se po tuto dobu neobjevila žádná nová krtina.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky