čtvrtek 14. ledna 2016

Jak naložit pstruha na gril

Preisvergleich App zum Download! Nur € Versand für über 15. Top Artikel von Berger und namhaften Marken. Na rybu před zavřením drátěného držáku položíme na kolečka nakrájený citron.


Jako přílohu podáváme šťouchané brambory s bylinkami a čerstvým listovým salátem.

Výborná lehká letní večeře. Pstruh je jedna z velmi oblíbených ryb v české gastronomii. Pstruha lze poměrně jednoduše koupit jak čerstvého, tak zmrazeného. Pokud jej nechceme konzumovat pouze upečeného na pánvi na másle a kmínu doporučujeme jej alespoň mírně naložit. Naložením získá příjemnou chuť podle ingrediencí, které si sami zvolíte.


Naložení je vhodné i před grilováním a před uzením je téměř nutností. Pořádně ryby omýt a osušit, zevnitř nasolit a ´vycpat´ třeba tím libečkem nebo tymiánem a kouskem másla. To vás naučí Tomáš Dytrych ve svém dalším videoreceptu.

Jak udit pstruha v grilu? Ve srozumitelné formě, vysoké kvalitě obrazu a za účelem vašeho úspěšného g. Takový luxus nabízí u sladkovodních převážně jen pstruh. This feature is not available right now. Naučte se jak si jednoduše připravit marinované maso na grilování! K tomu kolečko citronu, sůl, pepř a to je vše.


Už nikdy nebudeš chtít pstruha na jiný způsob. Takto připraveného pstruha dáme na hodinu do ledničky. Rozpálíme gril, pokapeme oliv. Při grilování můžeme potírat marinádou. Tipps und saisonale Besonderheiten!


Před grilováním je vhodné pstruhy okořenit a minimálně dovnitř zašít bylinky a nebo můžete využít tento speciální recept. Grill für jeden Anspruch! A Loskuták vám poradí, jak na to!


Přidej k pstruhům do alobalu na osminky pokrájenou cibulku a pár brambor též na osminky. Pokud jste nuceni rybu položit přímo na gril , pak alespoň rošt nejprve potřete olejem. Po asi minutách to sundej z grilu, otevři a jez.

Co je pstruh Pstruh obecný (Salmo trutta) žije v našich vodách ve dvou formách. Pstruh potoční je zlatavé barvy s černými a červenými tečkami a pstruh jezerní je stříbrný a má černé tečky velice malé. Paštika, pâté, či pomazánka z obraného masa z uzeného pstruha je delikatesa na druhou. S kostičkami kyselého jablka a lístky kopru vytvoří na vašem jazyku chuťový ráj.


Rybu dáváme na gril vždy rozpálený a kůží dolů. Ryba nesmí přijít na prudký plamen. Určitě s rybou manipulujte pomocí kleští, aby se vám nerozpadla. Trout pro moření si můžete koupit jako celek nebo jen jeho část beder (Messing méně). Na kg masa se doporučuje hrnek grilovací marinády a maso se do něj snažte naložit vždy den předem (ryby postačí marinovat kratší dobu).


Vybrali jsme pro vás nejlepší marinády, na vás již jen je, smíchat všechny ingredience a maso v nich na dostatečné dlouhou dobu – minimálně hodin naložit. Für Freizeit und Camping!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky