úterý 15. prosince 2015

Plastiky do zahrady

Největší výběr soch a dekorací z kamene za. Kostky mohou přinést i vedlejší efekt v možnosti využití jako stůl a sedátka. Jsou to anatomicky realistické sochy vytvořené podle živé předlohy.


Velmi zajímavá je pro mne v současné době spolupráce se zahradními architekty, kdy do jimi navržených zahrad zasazuji zahradní sochy a dřevěné plastiky a různá „posezení“ v zákoutích. Vše je lepší řešit už ve fázi projektování zahrady. Zahradní sochy, zahradní dekorace.

Návrhy plastik do zahrady. Umělecké dílo může být jedinečným kořením zahrady. Pokud souzní s naší duší i zahradou samotnou, vnese do ní nový příběh, kouzlo nebo vtip.


Nabízíme zahradní sochy a dřevěné plastiky z masivu. Sochy, zahradní doplňky. Kvalitní materiál (lípa, olše, topol, dub). E-shop i zakázková výroba samozřejmostí!


Cena: € 6skladom v šedej patine alebo do dní Rozmery Babky A14: výška 64cm, váha 37kg.

Babku je možné vystaviť aj samostatne na schodík, lavičku, kameň a podobne, avšak pekná kombinácia je s Dedkom Ana lavičke A1 ktoré sa predávajú ako samostatný výrobok. Ručně modelovaná keramika do zahrady i interiéru. Vítám vás v malé virtuální galerii s ukázkami mé keramiky. Tvořím keramická světla, světýlka, lampy, lucerny, svícny, andělky, klauny, ale i větší keramické plastiky do zahrady. Rád vyrábím sochy vhodné do každé zahrady.


Vyzkoušejte moji službu. Každá je naprostý originál. Dekorace do záhonu - oživte vaše záhony kovovými doplňky. Zápichy - dodejte tvář vaší zahradě s našimi zápichy. Naaranžujte si truhlík nebo květináč tak, aby podněcoval fantazii.


Vytvořte si na zahrádce zákoutí, které bude vzbuzovat zvědavost. Protože výběr zahradních soch a zahradních sošek je velmi široký, naleznete zde i žáby, zajíce, trpaslíky, Venuši a další plastiky. Sortiment zahradních soch a sošek je příjemným obohacením Vaší zahrady, bytu nebo domu.


Ne příliš často se v zahradách setkáváme s originálním výtvarným dílem i přes to, že při vzniku zahrad v dřívějších dobách byla zejména. Dřevěné sochy do okrasné zahrady Nemusíte si hned představovat portrét ženy od mistra dřevěné plastiky. Ale ani uštěpačně se zubícího trpaslíka naplácaného ostrými barvami.


Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.

Používáním webu vyjadřujete souhlas s jejich použitím. Do zahrady se hodí i plastiky kamenné a za umělecká a cenově dostupná díla se považují i větší keramické objekty. Nejlépe vypadá, když zahradu zdobí práce jen z jednoho, maximálně dvou materiálů. Více různých surovin totiž posilu.


Záhradné plastiky pre vily prichádzajú k ich pomoci, ktoré môžu byť vykonané nezávisle. Rozmanitosť materiálov, z ktorých sú takéto výrobky vyrobené, je jednoducho úžasná. To je betón, sadra, drevo a hlina. Z nich môžete získať akékoľvek sochárske figúrky, ktoré majú odlišný tvar a veľkosť.


Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin. Zdi vydávají teplo dlouho do večera. Na přilehlém osluněném záhonu se proto dobře daří květinám a bylinkám z mediteránních oblastí.


Originální socha Trojzubec je vyrobená z přírodního kamene. Okrasná socha do zahrady - Trojzubec. Je vhodná k dekoraci interiéru i exteriéru, díky svému zajímavému vzhledu zkrášlí jakýkoliv prostor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky