úterý 15. prosince 2015

Mulčovač bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů mulčovač. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. BriggsStratton 1HP, s hydrostatickou převodovkou a plynulou změnou rychlosti vpřed i dozadu. Popis: mulčovač za malotraktor nebo čtyřkolku, záběr 120cm, otočný.


Prodám jednorotorový mulčovač značky ditta seria, záběr m, spolehlivý stroj, vhodný i za menší traktor např.

Maulčovač má záběr 150cm. K mulčovači máme standartní kola ale i velká offroudová kola do opravdu těžkého terénu. Y Náhradní díly jsou samozřejmostí.


Dům a zahrada - mulcovac bazar. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Predám silný mulčovač , ideálny na senáž prípadne na nálety inváznych drevín.


Fukár je hydraulický ovládaný do strán. Pohon mulčovača je na kardan traktoru. Nový motorový mulčovač za čtyřkolku. Vlastní benzinový motor HP - čtyřtakt.


Nastavení výšky sekání od do 2mm. Připojení k čemukoli pomocí spojovací koule o průměru mm. Nože tyou Y , nebo kladiva. Prodám nový kladívkový mulčovač typ EFGC 12 celková šířka 135cm, šířka pracovního záběru 125cm.


Pro traktory s výkonem od koní. Prohlédněte si aktuální inzeráty mulcovac. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?

Inzerce na bazaru je zdarma. Predám profesionálny drvič- mulčar, má 2xkývne nože. Mulčovač je s bočním mechanickým posuvem , lze. Vhodné aj na kosenie malých kríkov.


Po dohodě možná doprava. Robustnosť stroja, obľúbený zadný otvárací kryt, prevod 4-mi remene. TLehké prenášať tlaky a ťahy pri zdvíhaní stroja.


Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Zboží je možné zakoupit v podnikové prodejně v Libici nad Cidlinou. Perfektne kosí a mulčuje trávu burinu a tiež aj kukuricu a slnečnicu. Kúpim mulčovač AZR 1v dobrom stave za primeranú cenu.


Prípadne iný mulčovač, cepák na stroj MT8-0horská kosačka s motorom Slavia 2S90.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky