pondělí 14. prosince 2015

Japonská vrba prodej

Hier sollte eine Beschreibung angezeigt werden, diese Seite lässt dies jedoch nicht zu. Japonská vrba (Hakuro Nishiki) si našla své příznivce zejména pro své unikátní zbarvení mladých listů. Nové listy japonské vrby se nejdříve barví do lososovité, následně přecházejí do bílé a až poté do zelené.


Japonská vrba - Hakuro Nishiki Je mrazuvzdorná, výška je daná výškou kmene, na němž je naroubovaná. Proto lidové označení japonská vrba.

Prodává se jako keř, ale mnohem populárnější je stromková forma s korunkou v různé výšce. Salix integra ´Hakuro Nishiki´. Když na této okrasné vrbičce raší nové lístky, jsou jemně růžové.


Později přechází růžová ve svěží bílo-zelenou kombinaci. Do zahrady i do květináče na terasu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Nejoblíbenější typ ,,kočičkové,, vrby s převislým habitem.

III-IV, žlutými kočičkami. Atraktivní japonská, šlechtěná vrba s pestrými listy. Obvykle pěstovaná na kmínku, v tomto případě může dosáhnout výšky až m. Panašovaná japonská vrba opravdu zaujme.


Vrby pro malou zahrádku. V podmínkách menší zahrady je třeba rychle rostoucí vrby udržovat řezem, u keřů pak i odstraňováním postranních výhonů, vyrážejících od kořenů. Nebo můžete zvolit některý na kmínku roubovaný keřík, kterému pak budete tvarovat jen korunu.


Vrba převislá Jíva - Kilmarnock je světlomilná, mrazuvzdorná do -34°C, na půdu nenáročná, vitální, dobře zakořeňuje. Pochází z Japonska , kde je nazývána dračí vrbou. Vrba bílá a její příbuzné jsou velice odolné dřeviny.


Otužilé rostliny z Vysočiny. Výstava Dagmar Kubíčkové – Upozornění Pro velký zájem je nutno mít k návštěvě zahradní slavnosti pozvánku ve vytištěném provedení. Prodej a výsadba živých plotů, okrasných dřevin, soliter, údržba a realizace zahra kácení, sekání, výsadby okrasných dřevin. Krásná vrba japonská Hakuro Nishiki se vyznačuje úžasnou hrou barev Autor: Shutterstock.


Mezi střední vrby řadíme především ty keřovité, které mohou udělat zajímavé tvary v zahradě. Ze 100kg zeleného proutí bez listů získáte – kg proutí bílého (závisí na délce proutí a množství mízy v prutu).

Od března do dubna se objevují nenápadné žluté kočičky. Ohledně stanoviště je vrba nenáročná, nemá ani zvláštní požadavky na půdu. Dorůstá menšího vzrůstu. Zajímavá svým zbarvením listů, které jsou bílo zelené. Při rašení mají lístky čistě krémovou barvu, která později přechází do jasně růžové.


Rostlina tím nabízí efekt tří barev najednou. Vrba japonská růžová Prodám x sazenice vrby japonské-HAKURO NISHIKY, růžovo-bíle panašované. Cena za kus je 3- (2-) Kč. PRODEJ ROSTLIN Petra Štěrbová Nejširší sortiment rostlin a. Patří mezi opadavé druhy.


Opadavé listy jsou vstřícné, kopinaté, matné,. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn.


Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky