pátek 11. prosince 2015

Jahody sazenice

Nabízíme sazenice více, než padesáti odrůd jahodníků. Naše jahody jsou pěstované v drsnějších podmínkách Podkrkonoší, takže nemívají problém s. Sazenice jahod z Malochýna pěstujeme v náročnějších podmínkách Vysočiny. Sadba jahod je tedy více odolná vůči nepřízni počasí.


Mezi naše hlavní pěstované odrůdy patří HONEOYE, POLKA, RUMBA, KORONA a KARMEN.

Sazenice si můžete objednat, ale k odběru a expedici budou cca ke konci srpna. Zaručujeme Vám, že si od nás koupíte české sazeničky i jahody ! Z důvodu velkého zájmu sbíraných jaho samosběr zrušen. Rozšíření našeho sortimentu: Náš sortiment jsme rozšířili o dvě odrůdy: Malw. Prodáváme FRIGO sadbu třídy A, která je určena pro výsadbu na jahodové plantáže.


V balení je kusů sazenic (pokud není uvedeno jinak). Veľkoplodé, stáleplodiace jahody - najväčší sortiment odrô skoré, stredne skoré a neskoré jahody.

Objednajte si kvalitné sadenice a oberajte jahody po. Pro zachování maximální kvality sazenic z naší jahodárny ( sazenice množíme z matečních rostlin dovezených z Holandska ve formě frigo sadby kategorie Elita a prochází 5x kontrolou Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského) nezasíláme sazenice poštou, ale nabízíme pouze osobní odběr na našich jahodárnách. Jahody, certifikované sazenice jaho samosběr, stáleplodící odrůdy, pomůcky k pěstování, ovocné stromky, japonský topol, kmín, jablka, podnože, pšenice, rouby a očka Sempra Turnov s. Vám nabízí jahody z nejširšího sortimentu v České republice.


Starokolínské jahody – Pěstování a samosběr jahod „U čerpačky“ odrůdy jahod Adresa : Kolín, blízko ulice B. Němcové – přesná adresa zde. Naše plantáže se nachází v České Bělé u Havlíčkova Brodu. Sazenice jsou bez listů (jedná se pouze o mohutný kořenový systém s kořenovým krčkem). Následně jsou rostliny zabaleny do neprodyšné fólie, aby se zabránilo vysychání , a jsou v bednách uloženy do chladícího boxu.


Plodem jsou bílé jahody - velké přibližně jako větší třešeň jsou pokryté červenými jadérky. Chuť netradiční , exotická , výrazné aroma podobné ananasu. Konzumují se syrové, používají se do jogurtů, na marmelády, kompoty, ale také v kosmetice. Mají největší antioxidační účinky ze všech druhů ovoce.


Neutralizují volné radikály a jsou tak skvělými pomocníky v boji s arteriosklerozou. Zlepšují proudění krve v arteriích.

Jahody jsou pro naše zdraví velmi prospěšné. Obsahují velké množství vitamínu C. Potvrzení, zda jahody v daný den dovezeme sledujte vždy ráno na našem facebooku Jahodárna se nachází mezi Slatinou a Líšní, autobus č. Péče o jahody nespočívá jen ve výsadbě a sklizni. Je toho mnohem víc, aby jahody dávaly bohatou úrodu. Jak si vypěstovat vlastní sazenice jahod a pak je použít pro podzimní výsadbu? Pro zdravý růst potřebují dostatek živin a vody (ale pozor při přemíře vody hrozí plísně a hniloby).


Pro rychlejší zrání je lepší dostatek slunce. Odrůdy jahod v AZ GARDEN Pardubice - kompletní sortient sazenic jahod se může lišit od nabídky na našich stránkách. STELLA třešeň raná tmavá polochrupka, podnož Ptáčnice, polokmen, prostokořenná sazenice.


Středně raná tmavá chrupka, samosprašná odrůda s vysokou plodností. Vážení zákazníci, vítáme Vás na našich stránkách. Pokud si chcete výborné jahody vypěstovat sami, můžete si u nás zakoupit sazenice ověřených odrůd jahod. Pro sazenice si můžete přijet k nám do Bavorova nebo si je objednat přes naše internetové stránky – sazenice Vám potom pošleme poštou. Na list, společně se zálivkou i zapravením granulí do půdy.


Příliš nezáleží na tom, co z toho si vyberete. Výjimku tvoří pouze výsadby mimo záhon (v truhlíku, květináči apod.). Pro takové umístění zvolte tekuté hnojivo, kterým se hnojí společně se zálivkou. Superpřevislý balkonový jahodník Maranell přináší nejúžasnější jahody jaké si dovedete představit.


Brzy po vysazení se objevují nové a nové šlahouny, na kterých tyto jahody plodí až do zimy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky