pondělí 27. listopadu 2017

Zavlazovaci hadice

Hadice mají UV stabilizaci, což zajišťuje jejich větší odolnost. Délku hadice si můžete upravit její uříznutím. Po celé délce hadice jsou ve vzdálenosti centimetrů umístěny otvory, ze kterých voda pomalu odkapává.


Vydatnost jedné dírky hadice je litry za minutu. AQUA-drop - je vyrobená z vysoce kvalitního kaučuku, který zajišťuje rovnoměrné pronikání vody po celém povrchu.

Představuje úsporu vody až o. Zavlažovací hadice skladem. Hadice s vozíkem – umožňuje komfortní převážení, navíjení a uskladnění hadice za pomocí pojízdného vozíku. Hadice prosakuje po kapkách po celé délce a ušetří až vody. DPH Zobrazit více Zobrazit všechny produkty systému Pipeline. Sestavit zavlažovací systémy vám podstatně zjednoduší rychlospojky a stopspojky se speciální konstrukcí zakončení, která brání lámání zahradní hadice.


Hadice GARDENA nejen vedou vodu z kohoutku k vašim rostlinám a trávníku, ale jsou součástí mobilního zavlažovacího řešení, v němž vše dokonale funguje. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Průsaková hadice při závlaze Průsaková hadice propouští vodu v celém profilu v podobě drobných kapek. Kompletná ponuka záhradkárskych potrieb, závlahových systémov a jazierko vej techniky, ktoré Vám dopomôžu premeniť Vašu záhradu na zelený raj. Při péči o zahradu nebo skleník ušetříte spoustu času, protože tato hadice vám se zaléváním větší plochy opravdu pomůže. Firma Kärcher přináší déšť na vaši zahradu: Rozmanitý sortiment zavlažování Kärcher rozbuší srdce nejednoho zahradníka. Hadice je ošetřená speciálním materiálem, který propouští vodu ven, ale nepustí kořeny rostlin a tím nedojde k ucpání.


Další variantou je porézní hadice, která se instaluje na zem. Závlaha je plně funkční při využití samospádu vody z rezervoáru (sudu). Pro uvedené komplety „Varianty balení“ postačuje převýšení rezervoáru vody nad zemí cca m. Podzemní zavlažovací systémy přinášejí celou řadu výhod. Zostaviť zavlažovacie systémy vám podstatne zjednodušia rýchlospojky a stopspojky so špeciálnou konštrukciou zakončenia, ktorá bráni lámaniu záhradnej hadice. Přizpůsobené kousky vinylové hadice (celková délka m) lze upevnit až na uzavíratelných vypuští.


Tyto odstřižením přizpůsobené zavlažovací trubky se pomocí dodávaných háčků z ušlechtilé oceli ukotví v rostlinné zemině v květináči a zůstávají tak vždy na určeném místě. Doktor Kladivo není jen bedna svalů, ale také odborných znalostí pro začátečníky i. Postřikovací hadice s drobnými otvory, které propouštějí vodu. Zelená tříkomorová zavlažovací hadice byla navržena pro jemné zalévání rostlin na zahradě.


Hadice je dodávána s plastovou koncovkou, díky čemuž ji snadno přopojíte ke zdroji vody.

Charakteristika: Kapátka, která jsou umístěna v jedinečném labyrintu, zajišťují. Tato hadice je určena pro zalévání zahra zavlažování živých plotů a pod. Nabízíme vám zahradní techniku za výhodné ceny.


Více na zavlahari-eshop. GARDENA - specializovaný obchod GARDENA: vodní program, hadice , hadicové vozíky, zavlažovacče, čerpadla, elektrické sekačky, vřetenové sekačky. Kapénková závlaha je jedním z nejefektivnějších způsobů, jak zajistit potřebné množství vody na záhony, živé.


Zahradní hadice Tricoflex je pružná, nelámající se, odolávající vlivům počasí, s ochranou proti UV záření a mrazu. Je vybavena technologií proti. Všechny informace o produktu SPRING Hadice zavlažovací do trávníku 5m, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze SPRING Hadice. Určené sú na tlak do MPa (atm). Dvadsaťpäťmetrové balenie možno kúpiť už za €. Ich nevýhodu, je, že pri dlhom skladovaní strácajú svoj prierez, ľahko sa stlačia, zalomia a pod.


Kvalitnejšie viacvrstvové hadice z PVC majú hrubšie steny, sú tvarovo stále a stavané na tlak až do MPa. Hadicu s dĺžkou m kúpime asi za – €.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky