čtvrtek 30. listopadu 2017

Vodní skluzavka na zahradu

Na skluzavce se nacházejí vodní trysky, které neustále zavlažují dráhu, což umožňuje skvělé klouzání. Cíl tvoří speciální nafukovací komora, která bezpečně zabrzdí děti. Na vodní skluzavku H2OGO!


Pokud chcete vašim ratolestem darovat něco, co je na čerstvém vzduchu zabaví, je zásahem do černého vodná skluzavka. Výsledkem je velmi kluzká plocha.

Vodní skluzavka je zjednodušeně vinylový pás, který pouze položíte na trávník a připojíte k vodní hadici. Tu děti využívají pro klouzání od začátku až do konce skluzavky. Prolézačky a skluzavky : „ vodní skluzavka “. XXL vodní skluzavka na zahradu Úžasná zábava pro děti na zahradu na horké letní dny!


Skvělou zábavu zajistíte připojením zahradní hadice, která způsobí, že z trysek umístěných na boku skluzavky začne stříkat voda. Dětská vodní skluzavka na zahradu. Dvě oddělené dráhy umožňují dětem poměřit své dovednosti a zasoutěžit si.


Mezi drahami je soustava fontánek, které zajišťují hladký a rychlý skluz.

Na konci skluzavky je měkký okraj jako ochrana před vyjetím z dráhy na suchý trávník. S vodní skluzavkou si v letních dnech užijete spoustu legrace. Ideální osvěžující zábava pro letní dny. Skluzavka příjemně osvěží vás i vaše.


Podívejte se na naši nabídku dětského zboží a uvidíte, že jsou i jiné alternativy. Najdete zde dětské hřiště, zaujme Vás trampolína, dětský domeček, ale také houpačky nebo hračky do bytu. Zároveň se stane skvělým osvěžením pro letní dny. Rovněž nabízíme široký výběr výrobků na zahradu , jako zahradní nábytkové sady, slunečníky, grily, stoly a aluminiová křesla. Specializujeme se také na dětská elektrická auta, tříkolky a odrážedla pro děti.


Pokud potřebujete poradit, zeptejte se našeho personálu! S trochou volného času můžete snadno dětem na zahradě vyrobit jednoduchou a zábavnou skluzavku, na které se dostatečně vyblbnou. Stačí se jenom držet našeho návodu a bezpečnostních zásad.


Dvojitá skluzavka je ideální na zahradu a pro vaše děti. V letních dnech si vydrží dlouho a nadšeně hrát jak v bazénku tak na skluzavce. Porovnejte ceny zjistěte dostupnost přečtěte si recenze produktů nebo.


Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Na trh jsou výrobky uváděné pod značkou Happy Hop pro hobby použití a Happy Hop PRO pro komerční využití. Zavedená značka a světová jednička ve výrobě atrakcích pro domácí a hobby využití Happy Hop nabízí celou škálu nafukovacích skákadel, hradů a skluzavek. Tato zahradní skluzavka je splněným dětským snem. Děti si zde budou hrát celé hodiny. Toto dětské hřiště je určeno pro.


Klouzačky a skluzavky pro děti jsou ideální ve spojení s vodou nebo pískovištěm. Hračky na zahradu Klouzačky, skluzavky. Na šířku by měla mít alespoň dva metry, ale pokud možno spíše víc. Tloušťku igelitu doporučujeme větší.


Zabrání protrhnutí a vyhladí nepříjemné nerovnosti povrchu. Pak už stačí najít jen dostatek kolíků s hladkým povrchem (například stanové kolíky), tak abychom je mohli rovnoměrně zatlouct po celé délce skluzavky. Pro skvělou zábavu na zahradě budete potřebovat jen připojit zahradní hadici.


Trysky na bočních stranách se už.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky