čtvrtek 30. listopadu 2017

Plotové lamely

Vyrábaná je v štandardných dĺžkach m, m, m, m, alebo podľa potrieb zákazníka. Vyráběna je ve standardních délkách: 1m, 25m, 6m, 8m nebo dle potřeb zákazníka. Plotová lamela je vyrábaná z povrchovo upraveného žiarovo pozinkovaného plechu, je opatrená nadštandardnými povrchovými úpravami odolnými voči korózii. Postavte si trvalý, lacný, estetický a bezúdržbový plot! Ponúkame Vám plechové plotové dielce – plotovky za vynikajúce ceny.


Lamelový plot s označením TURF je zajímavé řešení, které se hodí pro moderní domy díky svým hranatým tvarům.

Díky tvaru lamely můžete zvolit plot. Predám lamely na bránu či plot. Záhradné plotové laty v našej ponuke nájdete v niekoľkých rozmeroch, vzoroch a prevedeniach za výhodné ceny.


Naše latky sú vyrobené iba z výberového smrekového dreva, ktoré je dôkladne vysušené a povrchovo upravené brúsením. Ak hľadáte elegantné oplotenie pre vašu firmu alebo dom, plotové panely sú tou správnou voľbou. Prezrite si našu širokú ponuku! Plotové lamely jednostranne farbené sú bezúdržbové plechové plotové dielce, alebo plechové lamely, plotovky vyrábané z pozinkovaného oceľového plechu hr.


Zadná strana jednostranne farebných plotoviek má sivú farbu. BARVY A POVRCHOVÁ ÚPRAVA.

Plotové lamely obojstranne farbené sú bezúdržbové plechové plotové dielce, alebo plechové lamely, plotovky vyrábané z pozinkovaného oceľového plechu hr. Všechny plotové profily a komponenty jsou lakovány práškovou barvou Tiger Drylac, na kterou nabízíme letou záruku. K lamelám predám aj U profily oceľové pozinkované aj hliníkové. Dřevěné plotové pole Dřevěné plotové pole se dá použít také jako varianta oplocení. Skládá se z lamelových prvků ve variantách s výřezem nebo.


Plotové svařované panely jsou vhodné jak pro oplocení rodinných domů či zahra tak i pro oplocení velkých objektů (firemní a sportovní objekty, školy, letiště apod.). Hlavní výhody dílců: Velmi vysoká pevnost a odolnost. Lamely sú voliteľné z rozmerov 6 8 1a 1mm. Medzery prispôsobíme vašim požiadavkám tak, ako pri všetkých našich výrobkoch.


Dierovaný plech Exclusive Mimoriadny projekt pri ktorom sme použili nové technológie! Hliníkové bezúdržbové ploty, brány a branky. Ploty které nikdy nezrezaví a už nikdy nemusíte brousit ani natírat.


Spoločnosť sa zaoberá predajom výrobkov materskej firmy DIRICKX (zvárané panely, tyčové plotové dielce, okrasné ploty, bezpečnostné ploty a doplnky, stĺpiky, brány a doplnky). U profili do ktorých sa lamely pripevňujú jednoducho na nity. Plastové profily sú vyrábané z recyklovaných materiálov, a preto ich možno nazvať ako ekologické , eko, čiže šetrné k životnému prostrediu.


Po určitých technologických úpravách vzniká z recyklátu materiál, z ktorého sa následne vyrábajú tradičné plotové dosky. Bezpečnosť a súkromie vášho pozemku je dôležité. Oplotenie a zabezpečenie vjazdu hliníkovým plotom a bránou.

Moderné súkromie domova? KADREKO - ploty, pletivá, plotové panely, brány, bráničky. KADREKO je firma zaoberajúca sa predajom klasických a zváraných pletív, napínacích, viazacích. Rýchlo a prehľadne si vyrátate cenu plotu.


Kalkuláciu môžete s nami konzultovať okamžite.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky