čtvrtek 23. listopadu 2017

Přilba husqvarna

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Husqvarna bietet innovative Produkte für Forst und Garten. Zum breiten Sortiment gehören unter Anderem Motorsägen, Mähroboter, Trimmer, Freischneider.


Ochrannú prilbu je možné nastaviť niekoľkými spôsobmi tak, aby vyho. Ochranná přilba vybavená pro práci v lese nebo na zahradě. Se standardní plastovou náhlavní vložkou s šestibodovým uchycením a možností seřízení.

Nabízí komfort a optimální ergonomii pro každodenní práci v lese. Náš sortiment zahrnuje vše od vysoce odolných strojů pro práci v náročných podmínkách po menší pily – pro kácení, prořezávání stromů a řezání palivového dřeva. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Riesenauswahl an Markenqualität. Přilba může být seřízena v různých směrech, aby vyhovovala vašim specifickým potřebám. Nová, velmi lehká, avšak pevná ochranná přilba se sluchátky.


Ochranný štít pro co nejlepší ochranu vašeho obličeje a vždy dokonalý výhled. Nový, komfortní systém ventilace. Své uplatnění najde zejména při kácení stromů v lesích či na zahradě.


Pokud se přilba v jakémkoliv směru na hlavě lehce hýbe, znamená to, že je přilba příliš velká. Pokud vám až bolestivě tahá kůži nebo způsobuje nepříjemné otlačeniny, tak je malá. Velikost je správná, když na obličeji přirozeně sedí a při tom se na hlavě nehýbe. Integrální přilba pro sportovní účely. Sportovně zakřivená spodní část helmy.


Nová konstrukce pevné, avšak lehké.

Ochraná přilba je samozřejmou součástí při práci v rizikových prostředích. Jedním z nejdůležitějších bezpečnostních prvků při jízdě na motorce je kvalitní moto přilba , která vás ochrání před nárazem, ale může vám dokonce i zachránit život. Její výběr byste tedy rozhodně neměli podcenit. U nás najdete moto přilby různých typů, určené pro nejrůznější využití, které jsou pohodlné, z kvalitních a prověřených materiálů. Moderní vyklápěcí přilba na motorku v atraktivním fluorescenčním svítivém designu s… L XL.


HJC přilba Cmatt black. Kč Skladem Detail produktu. Vylepšená polykarbonátová skořepina, která je lehká, komfortní a skvě.


Přilba Functional je vybavena mnoha funkcemi, které umožňují přizpůsobit ji individuálním požadavkům. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Chrániče sluchu s FM rádiem jsou k dispozici jako volitelné příslušenství, v přilbě je integrovaná štěrbina pro nasazení náhlavní lampy (čelovky). Mušlové chrániče sluchu mají optimální ergonomický tvar.


Kovová ochranná síťka obličeje poskytuje výbornou ochranu a viditelnost. Zátylní pásek je nastavitelný podle tvaru vaší hlavy, což umožňuje pohodlné nošení. Přilba je vybavena ochrannou mřížkou se slunečním štítkem, sluchátky a ochranou týlu.


Profesionální přilba kompletní s ochranným průhledným štítem, slunečním kšiltem, chrániči sluchu a ochranou zátylku a šestibodovou vnitřní soustavou. Přilba byla testována a splňuje požadavky: EN 3ANSI Z89.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky