pátek 4. srpna 2017

Jak se zbavit krtků

Způsobů, jak se ho zbavit , je spousta. Většina funguje jen dočasně, proto je dobré metody střídat. Pozor si dejte na to, že krtek sice nevidí, ale velmi dobře slyší a ještě lepší má čich. Když na něj něco líčíte, dělejte to v rukavicích.


Na lidský pach je zvíře velmi citlivé.

Připravili jsme pro vás ucelený článek, ve kterém detailně popisujeme, jak se zbavit krtka na zahradě aniž byste ho museli zabít. Zajímá vás, jak se zbavit krtků na dobro? Ukážeme vám nejlepší způsob.


Stop škůdcům gel je momentálně jednou z nejúčinnějších možností, jak se krtků dlouhodobě zbavit. Podobně jednou z nejlacinějších a účinných alternativ je karbid vápniku, který je potřebné aplikovat do co největší množství krtincov a následně zalít vodou. Dobrým řešením, jak před nájezdem krtků ochránit záhony se zeleninou, bylinkami i oblíbenou květenou, je postavení vyvýšených záhonů.


To všechno můžete zachránit, jenže krtek si i tak bohatě vystačí s vaším trávníkem. Budete tedy muset zkoušet další tipy na to, jak se krtka v zahradě zbavit.

Zaručené rady, jak se zbavit krtka Můžete zkusit vysazení rostlin, které krtkovi zkrátka nevoní. Pravidelně vysazujte afrikány, česnek, pryšec křižmolistý a aksamitník. Jak se zbavit krtků ve vašem trávníku. Právě když jste vysázeli krásný trávník, zaznamenáte v trávě krtčí cestičky a hlínu vytlačenou do hromádek.


Toto slovo je jedno z těch, které zahradníci nenávidí. Krtek dokáže způsobit na zahradě velké množství škod. Ztuhlý krk většinou neznamená vážnější zdravotní problémy, ale může ovlivnit vaše každodenní činnosti a například. Pokud máte rodinný dům nebo zahradu, zřejmě vám kopce čerstvé hlíny na vašem pěstěném trávníku nejsou cizí. Možná vás dokonce ty podzemní tunely.


Marně přemýšlíte, jak se na zahradě zbavit krtků ? Krtince jsou velkým problémem proslulých anglických trávníků, okrasných zahrad i užitkových záhonů. Nejjednodušší způsob, jak se krtka zbavit je jedem ve formě gelu, který se natlačí krtkovi přímo do nory. Tento postup je velmi jednoduchý, kdy odhrnete část krtince a pomocí dávkovače vytěsníte trochu gelu do krtčího příbytku.


Pokud máte vlastní zahradu, pak se možná někteří z vás potýkají s problémem, kterému se nazývá krtek. Tito nevinní tvorové dokážou nepříjemně. S příchodem jara, léta a podzimu řeší stále více zahrádkářů a chalupářů otázku, jak si na zahradě poradit s nevítanými hosty, jako jsou hryzci.

Lákavá vůně je pro ně neodolatelná. Přesto se ho můžete zbavit prostřednictvím jednoduché, ale účinné metody, kterou si představíme v tomto článku. Užitečný krtek Krtci si libují v půdě, která je čerstvě obdělaná, protože v tom případě se při hloubení svých chodbiček nemusí tolik namáhat. Mám tradiční dotaz, na který se už tady odpovídalo.


Jen by mě zajímalo, jestli se neobjevil nějaký nový postup jak se zbavit krtka. Pokud všechny preventivní metody selžou a krtek se již zabydlí na vaší zahradě, pak je vhodné zakoupit lapač krtků , který se vsune do krtince a ve chvíli, kdy chce krtek vylézt ven, jej chytí. Nejlepší způsob, jak tyto body odstranit, je přístup k vysoce kvalifikovaným odborníkům, pracující v kosmetických salonech.


Faktem je, že samoléčba. Pokud si stále myslí, že použití naftalenu se vám podaří vyhnout metlu molů, pak žijí v minulém století. Naftalen v této otázce je naprosto zbytečné.


Krtek je užitečné zvíře, ať se tomu bráníte jak chcete. V zahradě ale dokáže způsobit mnohé škody. Máme pro vás několik vyzkoušených tipů, jak se zbavit krtka a také odpověď na to, proč na krtky nenajdeme jednu jedinou stoprocentní radu nad zlato.


Krtek žije v celé Evropě i Asii, u nás se vyskytuje od 5m nadmořské výšky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky