pondělí 24. dubna 2017

Vzdálenost sloupků oplocení

Vzdálenost sloupků má být asi - m. Dále pak u sloupků branek nebo dvoukřídlých brán. Ideální vzdálenost sloupků je m, max. Je-li oplocení delší než m, doporučujeme vždy max.


Napínací dráty pletiva, které se kotví k rohovým a koncovým sloupkům jsou umístěny nahoře, uprostřed a dole.

Vzpěra se uchycuje ke sloupku pomocí šroubu. Nejprve stanovte průběh plotu a dbejte přitom na hranice vašeho pozemku. Opěry potřebujete na sloupku na začátku.


Dodáváme sloupky na plot pro různé plotové systémy. Plot na klíč DrátěnéPloty. Klepnutím zobrazíte plnou velikost obrázku sloupky jsou vyrobeny z konstr.


Menší vzdálenost mezi sloupky je možná v místech, kde potřebujete vyrovnat terénní nerovnosti.

Vyměříte si délku budoucího plotu, rozpočítáte vzdálenost jednotlivých sloupků a můžete začít vrtat. U drátěného plotu bude jen na vás, jakou vzdálenost zvolíte, stačí použít selský rozum. Jiné to je u hotových plotových dílů, zde platí nepsané pravidlo - naměřené a vyznačené údaje ještě jednou překontrolovat.


Přesto by se až tak moc nestalo, pokud. Osová vzdálenost sloupků by měla být ve vzdálenosti až metru. Ukotvení sloupku v patce je přibližně cm. Sloupky se zabetonují a beton se nechá ztvrdnout.


Napínací sloupky s podpěrami musí byť osazené na začátku a na konci oplocení a každých až bm (běžný metr) v přímém směru a také při každé změně směru oplocení (např. v rozích). Pro tento typ oplocení se doporučují sloupky kruhového průřezu o průměru mm. Doporučená osová vzdálenost sloupků je až m. Svařovaná pletiva v rolích Tento typ pletiv je vhodný na rovinatý nebo mírně šikmý terén, je-li sklon terénu větší, dělají se odskoky.


Maximální vzdálenost sloupků (pole C) bude 2mm a maximální vzdálenost svislých drátů pletiva bude mm. Ostatní pole zůstávají nulová. Poslední kartou, na které je třeba upravit nastavení stylu zábradlí je karta Components.


Průměr drátu mm, počet ostnů vzdálenost mezi ostny 1mm. Ostnaté dráty se střídavě obtočenými dráty, které jsou z vysoko uhlíkaté oceli každých cm.

Stabilitu oplocení z ostnatého drátu zaručuje vysoká pevnost v tahu podélných drátů. Mobilní oplocení › SLOUPKY A VZPĚRY. Tuto pomůcku jsme pro rychlejší měření používali místo metru my. Vaše cena: 2Kč s DPH Přidat do ko.


Tyto povrchové úpravy sloupků a vzpěr slouží jako ochranná vrstva a přispívá ke zvýšení trvanlivosti celého oplocení , dále zajištuje dlouhodobou bezúdržbovou funkčnost a využití plotových sloupků. Při stavbě sloupků probetonovat tvarovky max. Výška oplocení standardně m. Sloupek - ocelová trubka kruhového průřezu o pr. Lanka z nerezavějící oceli pr.


Výplň - polypropylenová síť, pletivo pozinkované potažené plastem. Vně hřiště jsou použity kloboučkové matice. Nejprve je nutné rozměřit si pozemek a určit druh, tvar a délku oplocení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky