pátek 21. dubna 2017

Drtič na ovoce elektrický de 30l

Drtič na ovoce elektrický DE 30L. Pro zpracování většího množství ovoce a také pro zásadní sníženi pracnosti je vhodné použít drtič elektrický. Maximální výkon a výdrž díky nerezové násypce, to je elektrický drtič DE 30L. Už nikdy neztrácejte čas s ručními drtiči.


Drcení rychle a kvalitně.

Slouží k drcení tvrdého ovoce (jablka a hrušky) před lisováním, případně syrových brambor. Konstrukce je obdobná jako u ručního. Osobní odběr na pobočkách. Hledáte tip- drtic- na - ovoce – elektricky – de – 30l ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho. V katalogu nemáme podrobnější informace o drtič.


Díky tomu mají lepší odolnost, životnost a hygienický provoz. Elektrický drtič ovoce má většinou násypku vyrobenou z (potravinářské) nerezové oceli.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Dobrý den, Prodám drtič na ovoce elektrický DE 30L. Ruční drtič ovoce - na ocelovém rámu je upevněna násypka se silonovými válci. Přes ozubená kola otáčením kliky roztáčíte válce a tím drtíte ovoce.


Oproti elektrickému drtiči je levnější, ale vyžaduje víc práce. Pouze nádoba je větší, válce jsou umístěny. Prodám nový drtič na ovoce (výroba moštů, kvasu apod.). Pohon ruční na kliku nebo přes přiložený adaptér elektrickou vrtačkou. A co hlavně, výkon je neporovnatelně vyšší.


Bednu ovoce podrtí na vysoce kvalitní surovinu pro. Tento drtič ovoce je vyroben z vysoce kvalitní potravinářské nerezové oceli, která zajišťuje absolutně hygienický provoz, pěkný vzhle velmi vysokou odolnost a také dlouhou životnost. Rychlé a snadné zpracování úrody – to je důvo proč si pořídit drtič ovoce. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva. Tyto typy drtičů jdou upevnit přímo na lis tak, že drcené ovoce padá přímo do lisovacího.


Možná by se vám hodil drtič ovoce. Ovoce z násypky je zachycováno a současně drceno nerezovými hřeby, umístěnými na válcích.

Stroj je doplněn řemenovým převodem poháněným elektromotorem. Pro naše drtiče používáme klasický, léty osvědčený způsob drcení za pomoci protiběžných válců s hřeby. Odšťavňovač ideální na měkké ovoce , určeno i pro tvrdou zeleninu, listovou. Kč: ALDO lis na ovoce 18l. Objel Rozměry (š,hl.,v): 3x 3x 5mm.


Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut. Technické parametry: Délka: 7mm Šířka: 4mm Výška: 3mm Délka válců: 1mm Hmotnost: kg Otáčky motoru. Svým tvarem se může postavit i přímo na lis na ovoce (pres) a můžete mlít ovoce přímo do lisu na ovoce.


Krouhací nůž je nerezový. Součástí dodávky je dřevěná deska s kruhovým otvorem, do kterého se drtič ustaví a takto se položí přímo na nádobu, do které se ovoce drtí (např. sud). Pěstujete-li jabloně, asi vás velká úroda jablek nijak nepřekvapí.


Je ideální na likvidaci dřevního odpadu po prořezávání,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky