čtvrtek 20. dubna 2017

Plotostřih stiga

Produkte von mehr als 5Marken zu fairen Preisen im Contorion Online Shop. So geht Beschaffung einfach und günstig, mit dem Werkzeug-Onlineshop für Gewerbekunden. Jetzt Sortiment ansehen und sparen. Atlas, Festool, Bosch u. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!

Kostenloser Versand verfügbar. Akumulátorový plotostřih Stiga SHT AE. Plotostřih pracuje s baterii Ah přibližně min. Pracovní délka nože je 5mm, rukojeť je otočná o 180° ve třech pozicích. Nůžky na živý plot s výkonným spalovacím motorem a délkou lišty cm.


Stroj je vybaven výborným antivibračním systémem a natáčením rukojeti ve třech úhlech. Délka lišty s protiběžnými tvrzenými noži je cm. Stiga SHPje kvalitný plotostrih - oproti konkurencii oveľa lacnejší.

Strihá aj konáre do hrúbky 9mm - odskúšané. Jediná nevýhoda oproti elektrickým je váha. Pri dlhšej práci bolí ruka. Ale s elektrickými sa nedá porovnať - je oveľa silnejší. PLOTOSTŘIHY Stiga , plotostřih stiga.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Nůžky SHT 6K Petrol splňují větší nároky na pracovní výkon a trvanlivost stroje.


STIGA patří mezi největší výrobcem zahradní techniky v severských zemích a je jedním z nejvýraznějších v Evropě. V sortimentu zahradní techniky firmy STIGA naleznete výrobky od malých elektrických a aku sekaček až po velké zahradní traktory a ridery třeba i pro profesionální použití. Vyvětvovací pila a plotostřih oceníte při práci v hůře dostupných místech, v sadech a stříhání vysokých živých plotů.


Patříme mezi největší prodejce zahradní techniky. Máme vlastní bohaté zkušenosti s prodávanými výrobky. Kvalitní zázemí a tým vyškolených pracovníků. Dům a zahrada - Plotostrih STIGA bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Všechny informace o produktu Stiga SHT 60 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Stiga SHT 600. Nožnice na živý plot) Hodnotenie produktu:. Elektrické nůžky na živý plot STIGA SHT 6EL. Lehké a velmi šikovné plotové nůžky poháněné elektrickým motorem o výkonu 6W. Nůžky mají antivibrační systém a hmotnost kg.


STIGA AKU V PowerPack STIGA přichází s novým AKU programem V PowerPack , díky kterému můžete na jednu baterii pohánět až strojů. Benzínový plotostřih STIGA SHP Benzínový plotostřih STIGA SHP je vhodnou volbou pro majitele vzrostlých či velmi rozlehlých živých plotů či řešením pro ty, co za sebou již nechtějí tahat šňůru. Díky otočné zadní rukojeti nejsou problémem ani svislé plochy. Dvě zahradní nářadí v jednom. Zbavíte se překážejících kabelů a ušetříte za palivo.


Na jedno nabití pracuje až min. Otočná 1° rukojeť pro pohodlné vertikální i horizontální stříhání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky