pondělí 24. dubna 2017

Pružinová houpadla

Doufáme, že se vám naše dětská houpadla zalíbí, jsou vytvářena s myšlenkou na dětskou radost. Madlo pružinových houpadel. Cena 1Kč Orlí hnízdo na pružinách. Napište nám rychlý dotaz Vážení zákazníci, v této části se můžete pomocí formuláře dotázat na cokoliv, co by vás zajímalo.


Stavíme dětská hřiště pro města, obce, mateřské a základní školy, mateřská centra, parky, ZOO atd.

Dětská hřiště stavíme po celé ČR. Nejlevnější pružinová houpadla. Ptáte se, proč tomu tak je? Technika i celková konstrukce prošly za poslední dobu velkým vývojem. Oproti minulosti se vyznačují precizním designem, dlouhou životností a především bezpečností.


Kolekce dětských houpadel za bezkonkurenční ceny a se zárukou let. Vsaďte na český výrobek!

Toto jsou internetové stránky společnosti Wotan Forest, a. Instalace houpadla pro děti je rychlá a jednoduchá. Pružinová houpadla lze umístit jako samostatné herní. Vyrábíme herní prvky pro dětská hřiště, školy, školky a parky.


Jsou však hračky, které počet těchto chvil zmenšují, neboť jsou esencí zábavnosti, díky které se k ní děti rády a na dlouho vracejí. Zajistí atraktivitu vašeho hřiště i pro nejmenší děti. Všechny naše pružinová houpadla jsou certifikována a bezpečná.


Domluvit lze také zaslání po celé ČR. Zajístíme pro vás výrobu i montáž houpadla. Plastová pružinová houpadla. M03: Vodovzdorná překližka: Vodovzdorná vícevrstvá překližovaná deska na bázi dřeva pro venkovní použití.


Jako nosný prvek bez povrchové úpravy. Kvalitně zpracovaná spodní část ze žárového zinku zaručuje dlouhou životnost. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.


Tyto informace jsou sdíleny s našimi partnery.

Správné dětské hřiště má mít pružinové houpadlo, proto pružinová houpačka jednomístná Slon nesmí na hřišti rozhodně chybět. Proč vybírat herní prvky právě u nás: ZÁRUKA let na konstrukční provedení metodou MOT MAX a na plastové díly. Cenově výhodné vzhledem ke kvalitnímu. Naše PRUŽINOVÁ HOUPADLA jsou vyráběná s neuvěřitelnou precizností, která je činí nejen vysoce bezpečnými, ale také vizuálně přitažlivými.


Dobrý den, provádíme s manželkou rekonstrukci zahrady a rádi bychom zde vybudovali pro naše dvě malé děti takový hrací koutek, kde by bylo pískoviště. Herní prvky: pérová houpadla od let pískoviště od roku závěsné houpačky od let herní sestava od let Zlatá. Přidejte tento herní prvek na dětské hřiště a śměvy a radostný křik malých dětí bude zárukou dobré zábavy. Zobrazit v plné velikosti. Odstranit tento produkt z oblíbených.


Přidat tento produkt k oblíbený. Mezi oblíbené hračky na dětském hřišti patří bezesporu dětská houpadla. Houpačky jsou tvořeny masivní pružinou, která zajišťuje maximální požitek. Dodáváno v kompletu s kotvením. Rozměry houpací části: ± 7x 5mm, rozměry pružiny: Ø 1x 3mm.


V našem sortimentu výrobků úročíme naše znalosti z vývoje a výroby herních zařízení pro dětská hřiště. Zaměřujeme se na pružinová houpadla pro děti. Houpadla pro děti z kvalitních materiálů. Budujeme pro děti místa, kde se mohou společně potkávat a komunikovat.


Nabízíme dětem bezpečné a kreativní prostředí pro hry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky