pátek 28. dubna 2017

Prodám vřetenovou sekačku

Vřetenovou sekačku Atco Royale (záběr 60cm) včetně přídavné sedačky. Zkušenosti s vřetenovou sekačkou nemám, když nepočítám takovou tu na tlačení,. Sběrný koš pro vřetenovou sekačku SOFT TOUCH HM COMFORT a SOFT TOUCH 3HM. Zánovní stav, drobné oděrky.


Sekacku je možné vyzkoušet, rád předvedu.

Nebo lze využít na náhradní díly (motor, kola, atd.) Pouze osobní odběr nebo dle domluvy. HP, šíře záběru sečení 46cm. Plná záruka, sekačka nepoužitá!


V nabídce na naradinazahradu. V případě zájmu o koupi volejte prosím na uvedené telefonní číslo. Seká dobře i větší plochy.


Zahradní sekací traktůrek, traktor, sekačka, MTD Topován.

Inzerát byl odebran z oblíbených. Náš odborník vám představí princip sečení vřetenové sekačky a doporučí, pro jaké typy sečení se jaké. Prodám benzínovou sekačku Gardol.


BOSCH AHM je sekačka určená pro pohodlné a rychlé ruční sekání na menších travních plochách. Je velmi účinná díky principu nůžkového střihu a cylindrickému sekacímu systému se zakřivenými noži, které jsou vyrobeny kompletně z kalené oceli. To vše slouží k vysoké kvalitě výsledného sestřihu. Koupím sekačku MF-nebo VARI.


Nevyplněno: Celá ČR: 12. Zapínatelný náhon všech náprav, záběr sekání 2cm. Velice nízká spotřeba a slušný výkon. Velmi lehká strunová sekačka pro obsluhu jednou rukou. Používaná, ale v pěkném stavu a plně funkční.


K sekačce přidám zcela novou strunu. Vše, co potřebujete do Vašeho domu, bytu nebo na zahradu. Vyberte si nový či zachovalý nábytek z našeho bazaru.


Můžete také pomocí naší inzerce výhodně prodat nebo nakoupit zahradní techniku, kotle, zahradní grily, klimatizace a jiné zboží.

Těžší stroje a zařízení naleznete v jiné rubrice našeho bazaru. Domnívám se, že to je skutečně to nejlepší, co se na trhu dá sehnat a navíc mě ohromně těší, že je to český výrobek! Ostatní - nabídka: prodám ruční sekačku Hecht 504. Tábor sekačka benzínová Blanice-na vysokou trávu, stáří cca let, používána max hod. Lišta je sundaná z prostorových důvodů.


Nutno opravit lištu, (výměna pohyblivé lišty, dodám starší, kde je potřeba nanýtovat jeden nůž, dodám i náhradní nože). Osobní odběr Kunovice u Valašského Meziříčí. Sekačka je velmi zachovalá, přivezu ji zdarma až k Vám po telefonické dohodě. Zde naleznete inzeráty s tématikou sekačky na trávu.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky sekačky na trávu, pro změnu rubriky klikněte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky