pondělí 24. dubna 2017

Technické služby karviná

Poskytujeme služby v oblasti odpadového hospodářství, zajišťujeme údržbu komunikací, veřejné zeleně, osvětlení a další služby. Bližší informace najdete na stránkách jednotlivých provozoven. This video is unavailable. Odvoz odpadů a veřejně prospěšné práce.


DOPRAVA - čištění komunikací a chodníků, uličních kanálových vpustí, zimní údržba komunikací a chodníků, převoz materiálů, údržba vodních toků.

Provozujeme rovněž sběrný dvůr a útulek pro psy. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Byly zřízeny pro potřeby rychle se rozrůstajícího hornického města. Po skromných začátcích, kdy měly k dispozici zaměstnanců, kropicí vůz, nákladní auto Praga V3S, páry koní a několik zemědělských strojů, se postupně staly firmou s velkým záběrem činností a služeb, která zaměstnává v. Veřejnoprospěšný projekt.


Pracovníky karvinských technických služeb mohou vidět obyvatelé města hned na několika místech při různých činnostech a úkolech současně. Jičína nabízejí formou aukce prodej svého přebytečného majetku.

S prodejem se můžete seznámit na portále Aukro. Od nového roku je spuštěn nový rezervační systém městské sportovní haly Holice. Jednotliví uživatelé se mohou zaregistrovat a. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše.


Hlídač smluv a registr smluv. I vy s námi můžete nastartovat své podnikání! Aktivujte si rozšířený firemní záznam v katalogu InFirmy. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Karviná a bylo jí přiděleno. Odpady: Činnost provozovny je zaměřena na problematiku odpadů, a to především odvoz směsných komunálních odpadů, přistavení odpadových. Veškeré informace o zadávacích řízeních na veřejné zakázky, včetně výběrových řízení na veřejné zakázky malého rozsahu, která byla zahájena po. FIND PROSPECTS EASILY Gain access to a list of prospect companies (and their executives) with related activities or localities. Krajský soud v Ostravě, odd.


Nabízíme technické služby - úkli údržba zeleně, veřejné osvětlení, čištění toků, svoz odpadů, výstavba chodníků, sadové a parkové úpravy.

Zjistěte si o této společnosti více informací. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Tento výpis má pouze informativní charakter.


Doporučujeme informace ověřit v oficiálním veřejném rejstříku. Portál pro vhodné uveřejnění používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto Portálu s tím souhlasíte.


Aktuální informace o počtu. Hledáte kontakt nebo otvírací dobu firmy působící ve vašem kraji, okrese nebo městě? Provozování útulku pro opuštěné psy, kočky a drobná zvířata.


Služby jiné (obor Obchod) Zajímavé produkty jiných firem. Originál výpisu můžete najít na. KARVINÁ , informace k výpisu ochranné známky. Technické služby dosud svážely trávu, větve a další odpad ze zahrad obvyklými nákladními vozy.


Nyní mají nové vozidlo, které umožňuje automatické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky