čtvrtek 27. dubna 2017

Strunová sekačka s pojezdem

Dobrá strunová sekačka je ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou rotační sekačku příliš těsná. Stejně tak snadno doladíte trávník v okolí stromů, okrasných keřů nebo členitých skalek. Strunová sekačka , která si poradí s přerostlými keři i vysokou trávou.


Vybavena systémem E-Drive , který pomáhá udržet výkon na stejné úrovní i na trávě plné ranní rosy. Systém prodlužování sekací struny Power Command vede k širším možnostem při sekání bez nutnosti pauzy.

Motor HONDA GCV 1o objemu 1cm³. Skvěle se hodí pro seniory či osoby trpící bolestmi zad. Každý ji ocení při sekání na rozsáhlých plochách. Malá sekačka s pojezdem pro sekání malých ploch.


Benzinová sekačka Inzerát byl odebran z oblíbených. Univerzální benzinová sekačka s pojezdem , která zvládne sběr, mulčování a zadní i boční výhoz. Posekejte zahradu rychleji a pohodlněji než dříve díky výkonnému a tichému motoru.

Přehled Výkonná elektrická sekačka s ocelovým podvozkem shodným s benzínovými sekačkami a vlastním pojezdem. Zahradní motorová sekačka VeGA HWXV ins pojezdem je letošní novinkou značky VeGA. Elektrická strunová sekačka s příkonem 3wattů a širokým záběrem představuje snadnou cestu k úhlednému trávníku.


Sekačka vyniká ve vyšší střední třídě sekaček svým. Snadným a praktickým přínosem je poloautomatický posun struny. Sběrný koš na trávu o objemu litrů. Umožňuje použití také v režimu zadního výhozu nebo mulčování.


Součástí balení je sběrný koš na trávu o objemu litrů. Technologie E-Drive představuje výkonný systém sečení s. Strunové sekačky jsou ideální pro dočišťování trávníku kolem budov, záhonků, plotů a stromů, i pro prosvětlování křovin, vysekávání lesních kultur či redukci počtu kmenů u mladých porostů. Stroje jsou osazeny spolehlivým motorem MVGT 475.


Mezi přednosti stroje patří centrální nastavení výšky sečení rozdělené do poloh, textilní vak sběrného koše má objem l. Jenom pohnete pákou a sekačka s pojezdem už vše obstará za Vás. Sekačky s pojezdem jsou navíc vybaveny velkými koly pro snadný pohyb v terénu. Najdete u nás široký výběr značek.


V nabídce máme sekačky s pojezdem od výrobců jako jsou.

V našem filtrování máte mimo jiné možnost zvolit, zda upřednostňujete jednorychlostní nebo variabilní pojezd a také jakou poptáváte šíři záběru. Motorová sekačka s pojezdem navíc pohodlně zvládne i opravdu velké travnaté plochy. Jednoduchá, ale o to spolehlivější strunová sekačka s vysokým výkonem, chytrým automatickým zásobováním sekací strunou, skvělou ergonomií a nízkou váhou pro pohodlné přenášení.


Benzínová sekačka na trávu s pojezdem. Je osazena KW OHV motorem. Boční výhoz, mulčování, nastavování výšky sečení. EASY CLEAN (snadné čištění).


Kola s kuličkovými ložisky – 2mm vzadu, 1mm vpředu. V naší nabídce naleznete kvalitní benzínové sekačky na trávu s pojezdem značek Honda, AL-KO. Všechny benzínové sekačky na trávu expedujeme zkompletované a seřízené, odzkoušené a připravené k sekání vaši zahrady. Všechny motorové sekačky na trávu s pojezdem můžete u nás doplnit o dostupné náhradní díly a příslušenství pro sekačky. Pro zahrady, které mají méně přístupný terén, jsou vhodné benzínové křovinořezy.


Tato sekačka je vhodná na větší pozemky. Používáním stránek souhlasíte s využíváním souborů cookies. Soubory cookies využíváme v souladu s Pravidly ochrany osobních údajů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky