středa 26. dubna 2017

Elektrický drtič ovoce

Pro zpracování většího množství ovoce a také pro zásadní sníženi pracnosti je vhodné použít drtič. Drtič na ovoce elektrický. Rychlé a snadné zpracování úrody – to je důvo proč si pořídit drtič ovoce.


Pod drticí nádobou se nachází elektrický motor, který funguje jako pohon. Chcete-li si nějaký drtič ovoce pořídit, pozorně si promyslete, který typ bude pro vaše potřeby nejvhodnější. Před jeho koupí zvažte následující kritér.

Mlýnek na hrozny : slouží pro mačkání hroznů, lze též použít na drcení ovoce v případě výměny válců s hroty. Pohon elektromotorem na 230V, potrav. Po nadrcení je ovoce připraveno k lisování (moštování) nebo jinému zpracování.


Na výběr jsou buď ruční drtiče nebo elektrické drtiče. Tento drtič ovoce je vyroben z vysoce kvalitní potravinářské nerezové oceli, která zajišťuje absolutně hygienický provoz, pěkný vzhle velmi vysokou odolnost a také dlouhou životnost. Vrtačkový drtič ovoce je přípravek pro klasickou vrtačku, se kterým si také umelete ovoce. Nabízíme kvalitní moštovače, hydraulické, rámové, ruční lisy na ovoce a drtiče na ovoce S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.


Prodám elektrický šrotovník na mletí jablek, hrušek a jiného ovoce.

Pro ruční drtič je používán klasický způsob drcení pomocí válců s hřeby. Ruční drtič na ovoce pracuje na principu otáčení kličkou, která točí s válci a ty drtí ovoce. Konstrukce je obdobná jako u ručního.


V letošním roce jsme opět drobně vylepšili naše konstrukce jako např. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Tubus a drtící ústrojí tohoto vynikajícího pomocníka je vyrobeno z. Podrtí jabka, hrušky,hrozna,švestky jakož i jiné druhy ovoce a zeleniny. Popis TIP DRTIČ OVOCE ELEKTRICKÝ DE 30L. Slouží k drcení tvrdého ovoce (jablka a hrušky) před lisováním, případně syrových brambor.


Základní informace Základní popis. Objel Rozměry (š,hl.,v): 3x 3x 5mm. Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut. Lisy a drtiče na zpracování ovoce.


Velice oblíbenou činností zejména na podzim je moštování jablek, které si stále nachází nové příznivce. Zejména při větší úrodě je téměř nezbytným pomocníkem, který vám. Pro pohon drtiče ovoce stačí elektrický motor o výkonu 250W (u vrtačky raději 350W), vrtačka by měla mít zpětný chod.


Elektrické drtiče ovoce jsou vhodné na větší objemy ovoce.

Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. Velký zásobník umožňuje snadné naplnění ovoce přímo z bedýnek. Nabízené válcové drtiče s trny (promiňte, jestli se blbě vyjadřuji), na ruční pohon nebo na pohon vrtačkou se mě zdají málo výkonné a dosti.


Hydrolis je určen pro lisování hroznového vína, jablek, hrušek, třešní,višní a ostatního pomletého ovoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky