středa 26. dubna 2017

Šutka plavání

Kurzy plavání pro děti – let. Předplavecká výuka pro mateřské školy, výuka plavání pro základní školy. Prázdninové kurzy plavání pro děti. Oficiální web - plavecká škola ORKA.


Výuka plavání , rezervace - kurz plavání pro zdraví i zábavu.

Individuální i skupinové lekce. Kurz plavání kojenců a batolat má tříměsíční délku. Děti v kurzu plavání kojenců a batolat jsou rozděleni do skupiny podle věku a pokročilosti. Přesný čas a den začátku lekcí je určen až po sestavení všech skupinek.


Pocházim z Bratislavy, kde jsem let závodne dělala ploutvové plavání. Lekce plavání probíhají převážně v plaveckém bazénu Šutka. Pár článků a odkazy na videa týkající se plavání najdte také na mém webu plavanicko.


Posláním organizace Sports Team CZ je zvýšení úrovně poskytovaných služeb v oblasti plavání v ČR.

PROFESIONALITA Bezpečnost, dodržování zákonů, odpovědnost, to jsou hlavní znaky profesionality, které vyznává organizace Sports Team CZ a zároveň toto očekává od svých členů a partnerů. Plavání dětí Amálka Šutka Praha Kobylisy. Jakmile ovládají proplétání, proplétají se červení i modří zároveň.


Zaměření Rozvoj Motivace Nedopatřením jste se ocitli v pevnosti, ze které není jiného úniku. K cestě za vysvobozením vám mohou pomoct indicie, v nichž jsou člověk naučí plavat, tato schopnost mu zůstane po zbytek života a pravidelným tréninkem ji ještě můžeme zvyšovat i ve vyšším věku. RELAXAČNÍ BAZÉN: je vhodný pro plavání dětí od měsíců do let. Aquacentrum Šutka je nově postavený plavecký areál.


Teplota vody v bazénu je 29°C. Perfektní jak pro plavce (druhá krytá padesátka v Praze po Podolí, vyhrazené dráhy pro kondiční plavání a nejen to, ale rozdělené i podle rychlostí), tak pro rodiny s dětmi (oddělený aquapark, teplejší voda i vzduch, vhodné i pro menší děti tak od jednoho roku, je tam i hezké velmi mělké a teplé brouzdaliště). V první lajně máme tři skupinky, kde jsou děti rozděleny podle věku a pokročilosti, lekce trvají minut. Ve druhé lajně plavou starší děti a lekce trvá minut.


Lekce obsahuje cvičení na suchu a plavání v bazénu. Několikanásobný mistr ČR seniorů v plavání , mnohonásobný medailista MČR seniorů v plavání , vicemistr ČR v dálkovém plavání , několikanásobný Akademický mistr ČR v plavání , účastník ME. Jako trenér pracuje let a má kvalofikaci trenér II.


Začínat budeme v týdnu od 9. Následuje výuka plavání a na závěr dopoledního programu jdou děti na tobogán, uvolnit se do vířivky a zablbnout si na klouzačky.

Poté vyrážíme na oběd do nedaleké restaurace a po obědě na odpolední program, na který se přesouváme naším autobusem nebo pěšky v závislosti na lokalitě. Centrum Krakov (oficiální stránky) Einkaufszentrum. Botanická zahrada Praha. Při výuce plavání dětí je vhodné začít s jejich osamostňováním přibližně od čtyř let věku dítěte. Navíc je areál plně bezbariérový.


Celý areál je plně bezbariérový. K dispozici je zde 2parkovacích míst či nedaleká autobusová zastávka „Čimický háj“ – pouze zastávky od stanice metra Kobylisy. Jedná se o zcela uzavřený prostor pouze pro účastníky kurzu plavání pro děti – výukový bazén, šatnové zázemí se sprchami, dětský koutek, prostor pro sušení vlasů, Pro ohřev jídla mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice.


Po celý školní rok pořádáme pravidelné kurzy plavání pro děti i pro dospělé. Bazén není přístupný veřejnosti. Nabízíme také individuální výuku v bazénu, který si sami vyberete.


Každé léto pořádáme týdenní pobyty s výukou plavání v několika krásných lokalitách ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky