čtvrtek 27. dubna 2017

Rajče zlatava

Buďte součástí největší české sociální sítě zaměřené na sdílení fotografií. Nahrajte fotky, vytvářejte fotoknihy a sdílejte vše s ostatními. Lze ji pěstovat ve skleníku či fóliovníku.


Výška rostliny může být až m. Barva plodu je oranžová, s červenou dužinou. Zvenčí je oranžové, dužina.

Pro pěstování v tunelech za studena nebo na poli, středně velké plody do g. Zlatava je středně raná odrůda rajčete (Solanum lycopersicum) s nepřetržitou vegetací. Slupka oranžová a dužina červená. Velmi odolná odrůda proti popraskání.


ZLATAVA si už našla své příznivce, není pouze raritou, je i chutným a spolehlivým rajčetem. Má dobrou odolnost k praskání, plody jsou ale příjemně akorát tvrdé (nebo měkké). Plody rajčete Zlatava mají oranžovou.


Kdo ji měl jednou, rád se k ní vrací. Zralé plody jsou oranžové červenou dužninou.

Jedná se o středně ranou odrůdu rajčete tyčkového typu. Tuto odrůdu pěstujeme ve studených foliových krytech či na poli. Balení obsahuje semen. Odolává chorobám rajčat.


Středně raná odrůda určená pro pěstování ve studených foliových krytech i pro polní pěstování. V průběhu vegetace postupně vyštipujeme zálistky. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


Rajče tyčkové-Zlatava :30Semen za 22kč. Patří sem srdíčka, dlužichy, kokardy, astry a jiné. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Vegetační vrchol zaštipujeme za 5-vijanem, čímž urychlíme zrání plodu. Detailní popis produktu Středně raná indeterminantní odrůda. Je určena pro pěstování ve studených fóliových krytech i pro polní pěstování.


Rostlina rychle roste a je velice výnosná.

Zvláštností je, že jsou na povrchu oranžové,ale dužnina je červená. Tuto rostlinu můžete zakoupit v následujících zahradnictví a e-shopech: V současné době neevidujeme žádné zahradnictví, ve kterém byste mohli tuto. Malebná romantická krajina, líný tok řeky Vltavy, divoký lužní les, malebné staleté stromy na skrytých loukách, zlatavá pole obilí i zdánlivě. Oranžová slupka, červená dužina.


Odrůda s netradiční barvou - slupka je oranžová, dužina červená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky