pondělí 24. dubna 2017

Bateriový vyžínač

Krásně poseká těžko přístupná místa. Lehká bateriová strunová sekačka s 24V Li-ion baterií vydrží cca 25minut práce. Baterie má kapacitu 4Ah. Hřídel je dělitelná pro snadný transport.


K dosekání travních ploch kolem plotu, stromů a zahradních chodníku je určen nový, praktický akumulátorový vyžínač SGT AE.

Nová aku nářadí Stiga 24V pracují se stejným akumulátorem. STIGA SGT AE - bateriový vyžínač. S druhou baterií budete i nadále pracovat okamžitě. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Sekačka s pogumovanou rukojetí nabídne.


Křovinořezy vysekají z divoké džungle rajskou zahradu. Mají vysoce výkonné motory, skvělou akceleraci a komfortní obsluhu. Bezkartáčový motor a ovladač variabilní rychlosti poskytují lepší výkon a ovládání.

Strunové sekačky (též vyžínače) slouží k dosekávání trávy všude tam, kde se nedostane rotační sekačka. S jejich pomocí vysekáte trávu podél plotu. Pracovní záběr je cm. Stiga SGT AE – bateriový vyžínač V - Skladem ! Autorizovaný prodejce Stiga. Nechybí ani ramínko na ochranu rostlin.


Kompaktní akumulátorový vyžínač STIHL FSA pro snadné dokončovací a začišťovací práce bez omezení elektrickou přípojkou. Vyžínač akumulátorový CUB CADE. Integrovaný akumulátor s indikací stavu nabití, nastavování tyče a obloukové trubkové rukojeti bez použití nářadí, nastavitelný pracovní úhel žací jednotky, mimo jiné k vertikálnímu vyžínání hran, jednoduchá výměna nože.


Má vynikající ergonomii a vyváženost, vyžínací hlavu umožňující rotaci oběma směry a stejnosměrný motor s dlouhou životností. Batériový vyžínač disponuje silným elektromotorom s vysokým krútiacim momentom, ktorý je možné plynulo regulovať priamo na rukoväti. Elektrický vyžínač Makita. Portfólio pracovných strojov uzatvára fúkač lístia LB 8Bp. Rukojeť je nastavitelná, strunová hlava je otočná o 180°.


Jednoduchý závěsný popruh je součástí stroje. Proč nakupovat právě u nás? Jsme specializovaný obchod na prodej strojů, nářadí a zahradní techniky.

Specializujeme se na české výrobce. Popis: Prodam bateriový vyžínač H 115i aku. Vhodné i pro běžné zahradní práce. Využijete široké příslušenství. Počítal jsem, že s ním objedu stromy a plot, ale výkon mne.


Hračka modelu křovinořezu na bateriový pohon STIHL, vyrobena z kvalitního plastu. Přesně tohleto( bateriový vyžínač ) jsem potřeboval. Výborný, nehlučný, lehký všude se s ním dostanu. Malý, výkoný, a vůbec -rychtovný.


Tichý, ľahký a dokonale vyvážený vyžínač na batériový pohon Husqvarna 315iC je pre náročných užívateľov. Spĺňa vysoké nároky na výkon. Travní aku vyžínač od firmy VeGA výrazně ušetří čas při vašich zahradních pracích.


Nastavitelná žací hlava je uzpůsobena pro náročné pracovní podmínky, jako šikmý trávník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky