pondělí 24. dubna 2017

Čilimník

Glosbe-Wörterbuch Tschechisch-Deutsch, Online-Wörterbuch, kostenlos. Millionen Wörter und Sätze in allen Sprachen. Setkat se s ním můžete i na.


Cytisus × praecox) je rostlina, dřevina z čeledi bobovité (Fabaceae). Je to keř s jednoduchými listy a žlutými květy.

Výsadba: Čilimníky vyžadují. Kdo poprvé vidí čilimník v plném květu, je uchvácen. Násada poupat na větvičkách s drobnými lístky bývá bohatá, barevné a voňavé květy.


Kdo je poprvé vidí v plném květu, je uchvácen. Upoutají totiž každého velkou násadou poupat na. V době kvetení jsou čilimníky pro množství výrazných květů v. Cytisus) jsou vděčné nádobové rostliny, které dobře rostou na plně osluněné jižní terase a na balkoně.

Drobné lístky některých druhů. Patří do čeledi bobovitých (mytýlokvětých) společně například s hrachem. Janovec metlatý (Cytisus scoparius) a Čilimník raný (Cytisus x praecox), jsou dřeviny, které mohou mít tvar až třímetrového keře, nebo nízké, plazivé. Evropě, Asii a Severní Americe. Záplava květů bývá tak bohatá, že zcela zakryje stonky a drobné listy.


Katalog rostlin on-line - eshop Zahradnictví Franc, Kamenné Žehrovice. Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a. Contextual translation of čilimník into English. Human translations with examples: broom, brooms, cytisus, (broom), cytisus desf, scotch broom, scotch brooms.


Jeho větve mají tendence k převisu. V průběhu května a června je obsypán. Chamaecytisus supinus L. Nenašli jste potřebné informace k této rostlině? Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu.


Chcete se na něco konkrétního zeptat?

Původně divoký keř nenáročný na půdu a ovzduší, který byl vyšlechtěn do několika barevných kultivarů. Umístění a pěstování Čilimníku Čilimník je opadavý keř. Vyžaduje sušší půdu a výsluní.


Dorůstá do výšky 1-4m a šířky 2-6m. Středozemí bývají pěstovány jako přenosné rostliny. Cytisus decumbens - udělejte si radost #128522; pohodlným nákupem online za cenu od 1Kč s šetrným doručením do 48h!


Zajímavosti ze světa rostlin. Rezervace, chráněná území a jiné významné botanické lokality. Many translated example sentences containing čilimník – English-Czech dictionary and search engine for English translations.


Pěstování čilimníku nachového. Kvete v květnu a červnu množstvím. Půvabné květy teplých barev.


Janovec neboli čilimník (Cytisus) je listnatý opadavý keř středního vzrůstu s nápadnými žlutými, oranžovými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky