úterý 25. dubna 2017

Plavecký bazén šutka otevírací doba

Otevírací dobu jsme upravili tak, abyste měli prostor se u nás pobavit a zasportovat si. Provozovatelem areálu je společnost MONTSERVIS PRAHA, a. Bazén je vybaven nerezovou vanou se plaveckými dráhami vyhrazenými pro pravidlené plavce, výuku ZŠ a MŠ celého středočeského kraje a části okresu P-V a PZ, pro odpolední plavecké kurzy, oddíly a celou řadu plaveckých závodů. Krytý plavecký bazén pro veřejnost výborně dostupný z centra Prahy. Bazén Strahov je místem pro aktivní odpočinek.


Nejen pro jednotlivce, ale i celé skupiny.

Jiná situace však nastává v případě, že provozovatel zajistí přístup pouze této věkové skupině s doprovodem, jako je tomu například v době organizovaných kurzů Plavecké školy, která při městském bazénu působí. OTEVÍRACÍ DOBA ZÁŘÍ-ČERVEN. Po - Pá 7:- 21:hod. A ještě dvě informace na závěr: Přijít k nám můžete nejpozději hodinu před koncem otevírací doby.


Prosím opusťte plavecký bazén min před koncem otevírací doby. Bazén jsme doplnili o chrlič a širokou dětskou skluzavku. V těsné blízkosti je též vybudovaný menší tobogán, který je primárně určen pro děti od let.


V přilehlé travnaté ploše je umístěno i malé dětské hřiště.

Aquacentrum Šutka v Praze — provozní doba , recenze a mapa. Odpočinout a zrelaxovat se pak můžete v parních lázních nebo ve finských saunách. Otevírací doba, kontakty, adresa a popis cesty autem i MHD do areálu plaveckého bazénu Jedenáctka v ulici Mírového hnutí, Praha Chodov. Technické služby města Klatov zajišťují pro Klatovy údržbu městské zeleně, provozují letní koupaliště, krytý plavecký bazén , krematorium, správu.


Sportovní zařízení města Kroměříže, p. Níže je uveden seznam, obsahující společnosti, které se nacházejí v okolí. Udržet pozornost zákazníků a docílit pravidelnou návštěvnost vyžaduje po provozovateli investovat do nových aktivit a vytvářet tzv. Kromě 50m bazénu zde naleznete aquapark s mnoha atrakcemi a taobogány. Bazén o délce metrů a hloubce až 30m Vám poskytuje dostatečný prostor pro kondiční a ve vyhrazených drahách i pro sportovní plavání. UV paprsky v potrubí přivádějící vodu do bazénu doslova ničí vše živé a voda je proto až průzračně čistá.


Otevírací doba pro veřejnost Vážení návštěvníci, s ohledem na blížící se konec školního roku postupně ukončují svou výuku na bazénu Strahov také některé plavecké kurzy. Plavecký bazén je otevřen ve všedních dnech od pondělí do pátku již od 6. Součástí bazénu je vyhledávaná parní lázeň. Centrum nabízí plavecký a relaxační bazén , masážní trysky, whirlpool či parní lázeň. Plavání pro seniory znamená, že ve vyhrazených hodinách je bazén uzavřen pro ostatní věkové skupiny.


Kondiční plavání znamená , že ve vyhrazených hodinách je přístupný jenom plavecký bazén , kdy se můžete věnovat sportovnímu plavání. Nerezový bazén v našem aquaparku bude v sobotu 20.

Voda v plaveckém bazénu je regulována do 28°C. Jediný brněnský padesátimetrový bazén se skokanskou věží je určen plavcům. Relaxační bazén zase láká rodiny s dětmi.


Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Bazen‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Prohlédněte si bazén v nové virtuální prohlídce. Wellness centrum bazénu Liberec nabízí široké možnosti sportovního vyžití.


Jedná se o nejznámější plavecký areál na území Prahy, který je v provozu po celý rok. Hlasování končí: neomezeno. Krytý bazén plavecký s teplotou vody 29st.


C o rozměrech 9mx20m – Krytý dětský bazén s teplotou vody 29st. Provozní doba pro veřejnost (mimo letní odstávky). S kartou MultiSport Benefit je bazén v hodinách pro veřejnost na 90minut zdarma včetně převlečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky