pondělí 14. prosince 2015

Grilovací motorek umr 01

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Das erfolgreiche Internetportal preis. Specialista na grily, výstavní prodejna s plochou 250m osobní přístup. Rádi zodpovíme Vaše dotazy a poradíme s výběrem grilu, udírny, ohniště nebo. Masivní grilovací elektrický motor UMR 01.


Odkazy na odborné recenze.

Kompletní informace k výběru. Při rovnoměrném zatížení. Maximální rovnoměrné zatížení (napíchnuto v ose) kg. Litinový pekáč optimálně distribuuje teplo pro rovnoměrné vaření a pečení a je ideální pro přípravu masa, ryb i zeleniny na grilu, v troubě. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Určeno pro hranol × mm, hloubka mm. Nově přehlednější a rychlejší. Udávaný „výkon“ je kg.

Vhodný i pro velké množství grilovaného masa. Velmi oblíbený je motorek na gril UMR , který se zapojuje do běžné sítě s napětím 220V. Informace o výrobku Popis. Motor je chráněn proti přetížení.


Otvor pro grilovací jehlu je čtyřhran o rozměrech cca x mm. Markenteile in Erstausrüster-Qualität zu günstigen Preisen online kaufen. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Dům a zahrada - nepouzity grilovaci bazar. Síťový grilovací motorek , který má při rovnoměrném zatížení kapacitu až kg. Nepostradatelný pomocník pro zahradní grilovací párty.


Dotaz k výrobku Odeslat e-mailem Zpět. Důležité ale je mít maso napíchnuté co nejvíce „v ose“ rožně. Tím se předejde tomu, že motorek se v jedné úvrati s visící zátěží při.


Nové řešení rožně pro grily Campingaz. Dlouho jsme čekali na modernější motorek ke grilům Campingaz, které jsou na trhu velmi rozšířené. UMR určen pro rožeň s čtvercovým zakončením o.

Nabízíme grilovací motorky v širokém sortimentu. Grilovaci motorček Lucifer UMR (do kg) UMR01. Tyto motorky na grilování se liší jednak napájením a jednak hmotností zátěže, pro kterou jsou určené. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. LotusGrill Skleněná poklice.


Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. Příznivá cena, maximální rovnoměrné zatížení - napíchnuto v ose, kg, průměr unašeče mm. Napájení 5V, baterie typ 1x není součástí balení. Porovnanie cien výrobkov v eshopoch, vyberte si najlacnejšie produkty v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky