pátek 23. listopadu 2018

Sauna relax plzen

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Nabízí v celodenním a celoročním provozu pronájem několika samostatných privátních finských saun a infrasauny. Provozní doba dle objednávek na tel.


Telefonické objednávky vyřizujeme denně od 8. Rádi Vás přivítáme v našich saunách, kde se můžete zahřát nejen na těle, ale i na duši a to díky příjemnému prostředí a maximálnímu soukromí, které Vám poskytujeme.

Přijdte si k nám vychutnat báječný relax a wellness víkend. Staňte se členy našeho wellness klubu. Získáte VIP kartu plnou výhod. Podívejte se na náš ceník služeb.


Relaxujte na příjemné ceny. Wellness Club Plzeň - Free Time Centre. Příjemné prostředí pro Vaši relaxaci diskrétní formou.

Bazén, vířivá vana, privátní sauna. Každá sauna a hydromasážní vana má samostatný vstup, vlastní sociální zařízení, dvoulůžko, lehátko, minibar, MPpřehrávač (možné použít vlastní nosiče) a bude sloužit pouze Vám. BAR nekuřácký bar je otevřen od ÚT do PÁ vždy nejpozději od 15:0 po domluvě lze otevřít i mimo uvedenou dobu - například pro oslavy, a to nejen pro saunující se. K dispozici jsou tělový šampon, vysoušeč vlasů, chlazené nápoje. Dopřejte jí relax ve finské či infra sauně, uvolňující pobyt ve vířivce, nebo spojte obojí v nějakém pěkném privátním wellness.


Oblíbené jsou také saunové rituály, parní kabiny nebo pivní lázně. Nabídka celodenního a celoročního provozu a pronájmu samostatných privátních finských saun a infrasauny. Kontaktní informace - Sauna Jižní na Jižním předměstí s dlouholetou působností. Günstige, faire Preise, große Auswahl, Top Qualität. Infrarotkabine Wärmekabine.


Ibis Hotel Plzen in Pilsen ab 3- €. Ruhig gelegen im Gewerbegebiet Borská Pole in Pilsen, bietet Ihnen das Hotel Ibis Plzeň ein Restaurant, Tagungseinrichtungen sowie komfortabel eingerichtete Zimmer mit kostenfreiem WLAN. Das Gebäude ist rollstuhlgerecht. Das 3-Sterne-Hotel befindet sich im Bezirk Plzeň-město in der Region Pilsner Gebiet. Pilsen Privates Bad zur Entgiftung Fühlen Sie sich ein wenig erschöpft von dem ganzen ¨Party Trubel¨?


Im Folgenden zeigen eine Pilsen Cruising Karte mit allen Orte, die unsere Homosexuell Gemeinschaft geteilt.

Klicken Sie auf die Kartenmarkierungen für Details für jeden Bereich. Penziony v Plzni - vyberte si ubytování v penzionech u Gigantu. Levné i luxusní hotelové ubytování. Zábava pro celou rodinu. Plavecký klub Slavia VŠ Plzeň.


Pronájem pro nevšední zážitek. Všechna práva vyhrazena. Následný relax Vám umožní whirlpool, jehož teplota se pohybuje mezi - °C. Pro klidnou relaxační atmosféru jsou v oblasti whirlpoolu a bazénu rozmístěny solné krystaly se svíčkami. FOKUS PASS, RELAX PASS, FLEXI PASS a DÁRKOVÝ PASS.


Poukázky nelze použít na placení občerstvení a jednuté vyčerpat celou finanční hodnotu poukázky. Hotel Panorama nabízí nejen hotelovým hostům nově vybudované moderní wellness centrum, kde si můžete dopřát v dnešní době tak potřebný odpočinek a relax. To vše v soukromí pouze pro vás.


Stačí si zarezervovat den a čas a přijít. Parádně vybavená posilovna, trenérské a výživové poradenství, masáže a relax zóna včetně infra sauny a solária.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky