čtvrtek 3. srpna 2017

Strihani pejsku

NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY Rádi bychom Vám představili naše nové webové stránky, kde naleznete kompletní informace o našich službách a. Péče o srst psa je nedílnou součástí soužití s psím mazlíčkem a určitě by jí měla být věnována pozornost. Obecně lze konstatovat, že některá. STŘÍHÁNÍ A ÚPRAVA SRSTI VAŠICH PEJSKŮ. Komplexni služby pro Vaše psí milácky.


Ostríhání pejsku , mytí psu, stríhání psích drápku. Opletalova 1Neštěmice Ústí nad Labem tel. Vytvořeno službou Webnode. Připravili jsme pro vás a vaše pejsky speciální ceny stříhání a dalších poskytovaných služeb.


Psí salon Brit přináší exkluzivní péči o Vašeho čtyřnohého miláčka. Stříhání psů, lázně, kurzy. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma stříhání pejsků.


Ušetříte tak čas i peníze. This feature is not available right now. Psí hotel – stříhání a kosmetická úprava pejsků a koček v Horním Dvořišti-20km LIPNO.


Provádím stříhání, trimování a koupání psů, úpravu drápků i depilaci ušních chloupků. Prodávám psí kosmetiku, oblečky, krmiva či hračky. Vám nabízí profesionální webhosting Vašich prezentací. Služby - Strihani pejsku inzerce zdarma.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabízím komplexní služby pro Vaše psí miláčky.


Po koupeli a vyfénovaní následuje stříhání pejsků- popřípadě trimování a poté se postarám o. Péče o psy, stříhaní pejsků Psi jsou naším nejčastějším čtyřnohým společníkem. Jen co zarachotíme klíčem v zámku, již. Pejska Vám na Vaše přání také rádi.


Psí salony a stříhání pejsků Návštěva psího salónu je dnes již zcela běžnou záležitostí. Své psí miláčky zde vodí páníčkové zejména proto. Olomouci Péče o pejska zahrnuje koupání, stříhání, trimování, úpravu drápků, depilaci ušních chloupků, to všichni víme.


Nemůžete navštívit náš salón? Nevadí, rádi zajedeme k Vašemu miláčkovi domů a. Provádím celkovou úpravu psů, stříhání, koupání a úpravy drápků. Zajišťuji možnost poskytování služeb u klientů doma. Provozní doba dle objednávek. Vítejte na stránkách věnovaných úpravě a stříhaní pejsků.


Mám za sebou rekvalifikační střihačský kurz, praxi a hlavně lásku k hafanům. Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Při používání našich služeb souhlasíte s tím, že používáme soubory cookie a podobné technologie, které nám umožňují zlepšovat a přizpůsobovat. Přijďte a navštivte se svým pejskem náš psí salon.


Nebudeme ho přivazovat, budeme ho jen hýčkat a upravíme ho dle Vašeho přání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky