pátek 4. srpna 2017

Garážové stání rozměry

Základní rozměry osobního vozidla dle ČSN jsou nyní jednotné x (výška 80)m. Pro lehké užitkové vozidlo (dodávku) je to s 00m. Minimální rozměry garáže pro osobní vozidlo jsou x 25m a pro dodávku x 75m.


V tomto článku se podíváme, v jaké fázi je dobré na garážové stání myslet, a co budete potřebovat k tomu, když se rozhodnete venkovní přístřešek postavit k domu dodatečně. Vás o pozorné prostudování výkresové dokumentace ke ztažení !

Stání pro auta, garážové stání, přístřešky pro dřevo. Na této stránce představujeme základní verze několika garážových stání. Garážové stání ze dřeva je vkusným doplňkem rodinných domů.


Vyrábíme garážové přístřešky pro jedno i více aut. GARÁŽOVÉ STÁNÍ SE SEDLOVOU STŘECHOU. Materiál: smrkové hoblované řezivo.


Možnost doobjednat: - palubkový záklop střechy toušťka 19mm - střešní krytina šindel - plechová krytina Rozměry a ceny garážových stán.

Naše garážové stání má sedlovou nebo pultovou střechu. Krytina zastřešení je bronzový polykarbonát. Přístřešek je opatřen okapem a svodem dešťové vody. Robustní a stabilní konstrukce.


Stojky a pozednice 1x 1mm, krokve se sklonem 10°. Loni jsme byli první rok na baráku a bez přístřešku to prostě nejde. Máme objednaný z dřevěný-domek. Doufám, že se bude dobře stavět.


Nejsem moc zručný, ale nějak to dopadne. Velmi oblíbený typ jednoduchého garážového stání. Garážový přístřešek, nebo jinak též garážové stání, je levnou alternativou jak garážovat vašeho plechového miláčka. Jeho rozměry mohou být v podstatě jakékoliv. Garážová stání jsou konstrukčně z masivního dřeva (stojky, pásky, vaznice).


Garáže a garážová stání z naší nabídky jsou vyrobená z palubovek z jehličnatého dřeva. Svými rozměry jsou plně dostačující pro garážování osobních automobilů běžných rozměrů.

Ocelové kryté garážové stání pro automobil, to je elegance, originalita, přizpůsobivost, ale hlavně pevnost, spolehlivost a maximální únosnost. Pokud potřebujete zastřešení pro vozidla do těch nejnáročnějších podmínek, ocelový carport je řešením právě pro vás. Masivní stojky a pozednice (vaznice) mají profil 1x 1mm, krokve mají profil x 1mm.


Tesařský spoj stojky s pozednicí na dlab a čep. Střešní záklop tvoří pohledové smrkové palubky. Jednoduchý garážový přístřešek pro dvě osobní auta.


Rozměry garáže standard a příklady dalším možnostem stavby. Praze - Strašnicích, ul. Dodáváme dřevěné garáže, garážové stání , zahradní pergoly a přístřešky pro auta. Dřevěné garáže, garážové stání , pergoly, přístřešky jsou ze smrkového dřeva.


Vaše nové garážové stání pro dvě auta, tedy může stát na svém místě a chránit automobil během pouhých hodin od započetí montáže. Opravdu dobře vypadá, když je vzhledem podobná vašemu domu (má podobný nátěr i střechu) a nepůsobí tedy na pozemku rušivě. Kromě kovoých stání naší nabídce naleznete i dřevěné přístřešky pro auto, jejichž konstrukce je odolná vůči povětrnostním podmínkám.


U jednotlivých přístřešků je možné zvolit si vlastní rozměry , aby odpovídaly velikosti Vašeho vozu, a zároveň Vašim prostorovým i finančním možnostem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky