čtvrtek 31. března 2016

Kanystr na benzín 30l

Kostenloser Versand verfügbar. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Obrovský výběr kanystrů 5l, 10l, 20l, 25l, 30l na libovolné použití - stačí si jen vybrat z naší skvělé nabídky.


Plastové kanystry na vodu, naftu, phm atd. S registrací UN, pro motorové nářadí. Motoristé jistě ocení černý plastový kanystr vhodný pro benzín a naftu.


Nabízíme také kanystry s možností umístění loga zákazníka přímo do formy.

Pro skladování větších objemů kapalin nebo sypkých látek si vyberte z nabídky plastových sudů. Kanystry na benzín a naftu. V nabídce kanystry různých objemů. Hubice na kanystr, pro 20l kanystr na benzín, EXTOL PREMIUM Hlavní technické parametry: popis: pro 20l kanystr na benzín Praktická hadice na kanystr pro 20l kanystr na benzín.


Určen pouze pro použití jako zařízení pro rychlé doplňování paliva pro závodní vozidla. HDPE- široký plnící uzávěr pro snadné a. K dispozícii máme klasické kanistre na tekuté palivo z rôznych materiálov, najčastejšie plech a plast. Všetky predávané kanistre máme v ponuke aj s príslušenstvom akými sú nádstavce a uzávery na kanistre.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53.


Sicher durch den Winter. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou.


Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr, v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte do nádrže.

OBI kanystr na benzín má certifikaci UN, takže je schválen pro přepravu benzínu a nafty. L plastové kanystrý (barely,sudy) naftu , benzin ,aj. Hledáte 20l kanystr na naftu ? Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Včetně toulce na nářadí.


Primárne je kanister určený na uskladnenie, prevoz a prenos pohonných hmôt (PHM) ako benzín a nafta. Je však možné doň nalievať takmer akýkoľvek tekutý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky