čtvrtek 24. března 2016

Dosna prodej

Holandské výběrové cibuloviny. Na jaře kvetoucí cibuloviny a trvalky se vysazují od září do prosince. Kultivary vybíráme na plantážích u. Oranžová dosna se světlým lemem květů.


Obrovské listy drží vysoká květenství až do prvním mrazů.

Od února do konce března ji můžeme předpěstovat na tmavším teplém místě. Poté co se začne objevovat zelená nadzemní část, přesuneme ji na světlejší stanoviště s teplotami - 18°C. Pokud hledáte zpestření pro svou zahradu, dosna Vás určitě nezklame!


Již podle zajímavých a výrazných listů je zřejmé, že jsou blízké příbuzné banánovníků. Prodám hlízy kany indické. Při osobním odběru je cena 10kč za 1ks.


Vykvétá žlutými květy počátkem léta do prvních mrazivých dnů. Zvládne ji pěstovat i zahrádkář začátečník.

Kana (u nás známá také jako dosna ) je hlíznatá rostlina pocházející z teplých oblastí Střední a Jižní Ameriky. Dosna žlutá není náročná na pěstování. V našich zahradách a parcích plně zdomácněla, ale je choulostivá na mráz, proto ji musíme včas uklidit a správně zazimovat. Vyžaduje polostinné až slunečné místo.


Dosny hnojíme kompostem, rohovinou nebo kostní moučkou nebo starým koňským hnojem. Pak jsou rostliny dobře vyvinuté a bohatě kvetou. Během léta odstřiháváme zvadlé květy. Cibulky Dosny zasadíme do květináče a pravidelně zaláváme.


Má ráda slunné stanoviště, chráněné před větrem, s výživnou zemí. Kanu pěstujeme pro krásné barevné listy a květy. Jediná její nevýhoda je, že se musí hlízy sklízet ještě před prvními mrazíky. Možná vám nic neříká jméno dosna , ale co třeba kana?


Toto další označení bylo odvozeno z řeckého kanna, tedy trubka – podle tvaru jejích květů. V přírodě velmi ohrožený a chráněný druh léčivé rostliny. Medvědice roste jako stálezelený poléhavý keřík, kvetoucí brzo na jaře.


Vítejte na našich stránkách semena.

Díky ní najdete rychle zajímavé inzeráty a jednoduše se spojíte s prodejcem. Canna indica Canna indica L. Nabídka bude průběžně aktualizována během roku. Chcete zvýšit šance na prodej vystaveného předmětu? Využijte možnost zvýhodnění svého inzerátu před ostatními.


Váš inzerát se bude zobrazovat na vyšší pozici a zároveň bude zvýrazněn jinou barvou. Svým netradičním tvarem květů a listů dokáží rozsvítit každý slunný kout a navodit příjemnou „tropickou“ atmosféru. Potřebuji, kdo má na prodej nějaké barevné varianty. Původ: Předkové z Karibské oblasti. Existuje spousta barevných kultivarů.


I v těchto horkých dnech expedujeme vaše objednávky. Aktuální informace ze dne 1. Rostliny na cestu dobře připravíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky