pátek 25. března 2016

Dětská vodní skluzavka

Perfektně se hodí do každé zahrady i dětského pokoje. Naše nabídka osloví každého! Nízká cena a doprava ZDARMA! Dětská barevná plastová skluzavka.


Klouzačka s vlhčením má stabilní konstrukci. V horní části skluzné plochy jsou umístěné trysky, které po napojení zahradní hadice vlhčí skluznou plochu.

Nabízíme kvalitní plastové skluzavky s napojením na zahradní hadici, díky které může být. Skluzavky vždy zajistí skvělou zábavu pro nejmenší. Charakteristickou vlastností tohoto materiálu je vysoká odolnost vůči mechanickému namáhání a UV záření. Délka šmýkacej plochy je 1cm. Vodní skluzavka pak znamená mnohem větší zábavu v letních měsících, zvlášť pokud ji umístíte k bazénu.


Velmi důležité je pevné ukotvení. Zvažte, jestli budete potřebovat se skluzavkou pohybovat, nebo bude venku umístěná celoročně. Tyto skluzavky se vyznačují prvotřídní kvalitou a můžou posloužit jako výborný.


Má pevnou konstrukci a plochu na klouzání dlouhou metru.

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! DĚTSKÁ SKLUZAVKA , 1 nový výrobek! Zaručená zábava na zahradu v letních dnech. René koupil své neteři Sofince skluzavku. Nedbá rady výrobce,že skluzavka je jen pro děti do let!


Je vhodná pro děti od let. Navíc na ni lze napojit hadice s vodou a dá se taky využít rovněž jako vodní tobogán. Zobrazte si všechny obchody.


Síla a dolnost materiálu zaručuje dlouhou životnost tohoto výrobku. Tvar skluzavky je bezpečný i pro malé děti, skluzavka ma pohodlný ná. Stačí jen rozbalit na zahradě, nafouknout, připojit zahradní hadici nebo namokřit vodou a zábava může začít. Každá skluzavka má od výrobce uvedenou maximální nosnost, kterou byste v rámci bezpečí vašich dětí v žádném případě neměli překračovat. Obecně zde platí jednoduché měřítko: čím vyšší nosnost, tím lepší, protože dítěti o to déle vydrží.


Velká dětská skluzavka Primary v červeno-modrém provedení se skluznou plochou 1cm. Snadno ji složíte i rozložíte, je velmi bezpečná a vhodná pro děti od let. Připravili jsme pro vás nabídku skluzavek a tobogánů, které můžete připojit k zahradnímu hřišti, ale najdete tu i samostatné klouzačky se schůdky i bez nich.


Kvalitní provedení značky Little Tikes. Popis: Nabízím novou, nepoškozenou vodní skluzavku pro dítě.

Zahradní dvojitá vodní skluzavka , se kterou si Vaše děti užijí spoustu opravdové zábavy. Stačí připojit hadici s přívodem vody a vodní závody mohou. Tuto skluzavku si můžete přidat do svého dětského hřiště.


Možno připojit hadici s vodou a vlhčit tak skluznou plochu pro snadnější a zábavnější klouzání. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku Počet. Je velikosti x x m. Je přizpůsobená možnosti napojení na zahradní hadici. Nabízím bezvadnou dlouhou skluzavku, která baví i starší děti.


Nutno ji dole zakopnout do země a nahoře ji podepřít konstrukcí s podestou. Vodní hrací centrum Intex Rainbow Ring Vodní hrací centrum Intex Rainbow Ring Vodní centrum s dvěma bazénky a objemem vody 2a 1l. Součástí velká skluzavka s měkčeným dopadem a sprcha.


Je vyrobená z kvalitního a odolného vinylu o. Nosnost skluzavky je kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky