pátek 25. března 2016

Javor dlanitolistý prodej

Tmavě červené olistění přináší po celou sezónu do zahrady barevné oživení. Na podzim se listy zbarví od nejsvětlejší žluté přes zářivě žlutou, oranžovou, červenou a rudou až po purpurově fialovou. Při rašení jsou zářivě červené. V létě se zbarví do vínověčervena, na.


Atraktívny javor s hlboko strihanými listami hnedo-červenej farby a previslým, kaskádovitým tvarom.

Tento keř či menší stromek pochází z Japonska a Koreje, kde dorůstá až metrů. Pětičetné, hluboce dělené listy s jemně pilovitým okrajem. Vyberajte z množstva druhov - okrasný javor japonský u nás nájdete v rôznych farbách, druhoch či vzrastoch. Dissectum Garnet - má středně velké, velmi hluboce vykrajované listy.


Atropurpureum - pomalu až středně rychle rostoucí červenolistý kultivar. Tvar je široce rozkladitýdorůstá do výšky kolem 3-5m. Tyto středně velké stromy si můžeme vysadit v barvě listí od jasně zelené po temně červenou, a každý takový exemplář bude zcela nepřehlédnutelný.


Javory s dekorativním listem jsou vyhledávanými solitéry.

Vnášejí do zahrad nezvyklou barevnost a pohledový akcent. Listy tohoto kultivaru jsou vínové. Inzerát Vzrostlý javor dlanitolistý , červený, v květináči v okrese Hlavní město Praha, cena 500Kč, od Jaroslav na Sbazar.


Popis: Nádherně vzrostlý japonský javor dlanitolistý , odrůda červená, květináč zdarma. Původní cena kompletu min. Venkovní bonsaje - prodej - Svět Bonsají. Každá bonsai je originál!


Bujnější odrůda stříhanolistého javoru s výrazným vínově červeným probarvením listů po celé léto. Odrůda je doporučena jako nejvhodnější stříhanolistá odrůda pro kontinentální podmínky v USA a Evropě. Provoz zahradnictví a prodej okrasných a ovocných dřevin.


V nabídce jsou okrasné dřeviny jako pajehličník, cedr, převislý modřín, japonský javor , keřové a. V naší nabídce naleznete okrasné stromy do Vašich zahrad. Sazenice navrhujeme pravidelně zalévat. Fialové květy vám udělají radost od května do června. Zelené listy na zimu opadávají před zimními měsíci.


Rostlina přečká zimní teploty do -°C. Dorůstá do výšky 3— 4cm.

Akce Zľava Novější odrůda japonského javoru s tmavými vínově-červenými listy během celého roku. Rozšířil se do celého světa, kde se pěstuje jako okrasný keř vyšlechtěný do mnoha kultivarů v různých barvách listů i kůry. Roste jako stromek s nízko zapěstovanou korunkou nebo jako keř. Aceraceae – javorovité, rodu javor. Pěstujeme javor dlanitolistý V nabídce našich zahradnictví naprosto převažuje javor dlanitolistý, který pochází z Japonska, střední Číny a Koreje.


Jeho kultivarů známe nepřeberně mnoho, liší se od sebe tvarem listů, jejich barvou i tím, jak se barevně během roku proměňují. Prodej apartmánů na Šumavě. Nadstandardní řešení interiérů. Z javoru japonského se dá vytvarovat bonsaje, vhodná k pěs.


Květy jsou nevýrazné, růžové. Strom roste středně rychle, jako mladý je úzce pyramidální, později se zaobluje. Javor červený dorůstá výšky 12–metrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky