pondělí 28. března 2016

Jak na potkany

Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd. Máme kamenný chlívek, a mezi kameny si udělali potkani cestičky, bydlí někde u sousedky. Chodí k nám jako do samoobsluhy.


Jedů na potkany je na trhu celá řada, ale ty volně prodejné mají nižší množství účinné látky než ty, které používají deratizační firmy. Díky nízkému obsahu účinné látky je dobré vybírat přípravky které obsahují Brodifacoum, které je výrazně účinější než nejrozšířenější Bromadiolon. Jak na hlodavce všeho druhu Z vlastních zkušeností můžu říct, že nejen potkani, ale i myši jsou tvrdými soupeři.

Pokud se jich chcete zbavit, budete muset nasadit silnější kalibr a využít služeb odborníků. Potkan nás, navzdory všeobecně rozšířenému názoru, v našich obydlích příliš často nenavštěvuje. Má raději vodní toky, kanalizaci, různá. Dělala jsem ho proto, že jste si o něj hodně psali, že vás tohle téma zajímá :) Ochočování potkanů není. Jak na myši a potkany Pokud máte zahradu, obytný dům, jistě jste se setkali s problémem, jak chytat myši někdy i potkany.


Jelikož myši i potkani jdou také s dobou. Uklízejte zbytky potravin. Základním preventivním opatřením je udržovat ve svém příbytku pořádek.

Začněte se jich urychleně zbavovat, aby se vám nepřemnožili. V tomto článku se dozvíte jak s nimi skoncovat. Proti potkanům existují v podstatě dvě rady.


Nekrmit je , to je nejdůležitější. Běžné jedy na potkany koupíte u každého drogisty. Zobrazení P ři chladných dne potkani hledají nový domov a velmi snadno se stanou vaším spolubydlícím. Pasti na krysy, pastičky na potkany, návnady na krysy, živolovné pasti na krysy, lapáky krys, sklopce na potkany, jedy na potkany i deratizační staničky na krysy - to vše najdete na jednom místě na likvidaci nebo hubení potkanů a krys. Jak fungují nástrahy na hlodavce K hubení myší , krys a potkanů se obvykle používají rodenticidy.


Nástrahy nejčastěji obsahují antikoagulanty (warfarin, pindon nebo jiné), které snižují srážlivost krve. Jak správně umístit jed na potkany Při pokládání deratizačních nástrah se vždy řiďte etiketou, dodržujte dávkování a návod uvedený na výrobku. Deratizační nástrahy se musí umístit vždy tak, aby se k nim nedostal nikdo jiný než škůdce, kterého chceme otrávit.


Prodej přípravků pro deratizaci, dezinsekci, dezinfekci a podobných sfér činností. Past na potkany je také označovaná jako sklopec na potkany, který funguje na principu sklapovací pasti na potkany. Nemusíte přemýšlet, jak vyrobit past na potkany nebo hledat sklopce na potkany v bazaru, protože naše sklopce nabízí nejvyšší kvalitu provedení, a to za nejnižší ceny na trhu. Jak vyrobit past na potkany Zbavit se potkanů není tak jednoduché, protože jsou chytřejší a ostražitější než myši. Nejefektivnějším způsobem deratizace je jed na potkany, ale můžete zkusit také pasti.


Potkan (Rattus norvegicus) má šedohnědou barvu srsti, břicho bývá světlejší a má tlustý ocas, kratší než jeho tělo.

Jak odpudit myši, krysy a potkany Udržet potkany, myši a krysy daleko od vašich domů není tak složité, jak se může zdát. Mezi lidmi koluje hned několik ra jak na to. Oni to budú chodiť okukávať a tak do 2-dní to zožerú. Alebo sú aj pasce na potkany, rovnaké ako na myši, len väčšie. Skús sa spýtať v zahradkárskych potrebách, tam ti možno poradia aj čo nasadiť, aby pes na to nedoplatil.


Pastičky na myši, pasti na potkany a krysy, sklopce na potkany a krysy, lapače krtků a hrabošů. To vše najdete na jednom místě na likvidaci nebo hubení myší v domácnosti, ve stáji i ve skladech. Odpuzovače na kuny, myši, potkany Elektronické odpuzovače hlodavců (myši, potkani, krysy,) a malých šelem (kuny, lasice, tchoř,) pracují na principu ultrazvuku.


Ultrazvuk je podle svého kmitočtu pro lidské ucho slabě, nebo vůbec slyšitelný. Pasti na potkany a krysy však nejsou jediným řešeným, jak se potkana nebo krysy zbavit. Velmi účinný je také jed na potkany , který samozřejmě nechybí ani v naší nabídce.


Naleznete jej v sekci gely na krtky a hlodavce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky