pondělí 28. března 2016

Artyčok cena

Před samotnou úpravou artyčoky dokonale opláchneme a odstřihneme stonek. Odřízneme vnější tuhé nebo zaschlé listy a pomocí nůžek odstraníme ztvrdlé špičky listů. Garantujeme 1 kvalitu a skvělou cenu všech našich produktů.


Z aktivních látek patří k nejvýznamnějším hlavně hořčina cynarin, dále třísloviny, vitaminy A, B, organické kyseliny a enzymy. O jejím pěstování se ví v naší republice velmi málo.

Obchod nemá dostatečný počet hodnocení. Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních dní. Příprava artyčoku je relativně náročnější ale odměnou je výborná chuť.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné. Cena za jednotku, 9Kč, 11Kč. Alcachofa neboli artyčok je lahůdkovou zeleninou s příznivým vlivem na zdraví.


Podporuje trávení a činnost jater, ledvin a močových cest. Pomáhá kontrolovat tělesnou hmotnost, napomáhá správné činnosti organismu, jeho očistě, zmírňování následků špatné skladby stravy a nezdravého životní prostředí.

Obsahuje pro organismus prospěšné látky, které se vyskytují zejména v květním lůžku. Je vhodným podpůrným prostředkem při snižování tělesné hmotnosti, pomáhá při trávení, přispívá k normální funkci jater, podporuje detoxikaci organismu. Dášo artyčok má zvláští, pro někoho možná nevýraznou chuť.


Možná jako ten chřest, ale trošku do kysela. Patří do čeledi hvězdicovitých. Zdužnatělá lůžka úborů a zákrovní listeny jsou oblíbenou lahůdkovou zeleninou.


Artyčok je rostlina původem ze Středomoří. Harmonizuje střevní trakt, pomáhá při nadýmání, přispívá k udržování normálního stavu a funkce jater, podporuje detoxikaci organismu. Pomáhá snižovat hladinu krevních lipidů a udržovat je na normální úrovni. EkoMedica ARTYČOK výtažek z artyčoku je získáván z listů květního lůžka artyčoku nejmodernějším způsobem výroby.


Produkt je stabilizován pouze pasterizací, neobsahuje chemické konzervanty a je tak určen co nejširšímu spektru konzumentů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo. V tradičním lidovém léčitelství se artyčok vnitřně užívá na játra, cévy, žlučník, trávení, detoxikaci, vylučování žluči a moči. Parkovat je možné v areálu celého Výstaviště.


Vjezd ulicí Za Elektrárnou.

Další slevy ostatní zeleniny na Kupi. Při využití slevy nebo kupónu bude cena výhodnější. Vaše rady, tipy a vedomosti! Tip môžete napísať stručne ale môže ísť aj o dlhší článok. Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami.


Složení: lihový extrakt, artyčok. Dávkování: minut před jídlem 3x denně kapek do 2. V naší oblasti se jedná spíše o neznámý druh zeleniny, nicméně jeho chuť je vynikající.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky