čtvrtek 24. března 2016

Tloustkovaci freza

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Stroje - Tloustkovaci frezka bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jedna sada nožů je upnutá v hoblovacím válci. Hoblovací hřídel FELDER. Systémový hoblovací hřídel Felder je po desítky let garantem perfektních výsledků opracování povrchu.


Snadné a přesné nastavování hoblovací hloubky v posuvech o 1. Umožňuje obrábět prkna, trámy, hranoly, pal. Veľké alebo malé diely, v malých alebo veľkých sériách obrábané pri otáčkach 60. Prodám celolitinovou tloušťkovací frézu, plně funkční, nepoškozenou, tovární výroby v perfektním stavu.


Rádi byste se pustili do složitější výroby, kde budete používat dřevo? Pak určitě oceníte frézky Makita, které jsou stvořené na náročnější výrobu. Elektrické frézky využijete při frézování dřeva a někdy i kovových materiálů. Slouží k opracování hran, zhotovení ozdobných prvků a tvorbě drážek. Pracovní stůl: 630x9mm Min.


PROFESIONÁLNÍ TLOUŠŤKOVACÍ FRÉZKA je určena pro hromadnou a velkosériovou výrobu. Nová srovnávací fréza A 9se šířkou hoblování 4mm. S technologicky vyzrálým řešením detailů, inovačními koncepty obsluhy a čistým designem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


VOD Vážený zákazníku, předkládáme Vám návod k použití srovnávací a tloušťkovací frézky stf-260. Používáme cookies, abychom vám co nejvíce usnadnili prohlížení našich internetových stránek. Při vašem dalším využívání našich služeb budeme.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Rodinná firma NÁŘADÍ - HAROM sídlí v Rychnově nad Kněžnou již od r. Průměr nožové hřídele: 1mPrůměr posuvových válečků: mPočet nožů: 4: Úhel sklonu.


Nebojte se objednávat naše zboží přes internet, vše je řádně zabaleno aby bylo co nejvíce ochráněno před poničením. Detailní popis produktu. Popis: 230V nebo 400V HOLZMANN.


Frézka je obráběcí stroj určený k obrábění, které se nazývá frézování. Pomocí frézky se obrábí rovinné, tvarové a při použití zvláštního.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky