středa 12. srpna 2020

Markýza balkonová

Markýza na balkonu, terase nebo zahradě nabízí příjemný stín. Ale markýza není jednoduše jen protisluneční ochrana. Alespoň pro ty, kdo jsou rádi venku, je také pohledovou ochranou a často dokonce také mírnou ochranou proti dešti. Sedět venku v bezpečí a bez starostí a ještě k tomu pod hezkou a stabilní markýzou - tak hezké může léto doopravdy být díky markýze.


Markýza k zakrytí nechráněného balkonu, jako protisluneční zastínění a současně i proti nežádoucím pohledům.

Venkovní markýzy nabízíme v několika kategoriích – kazetové, balkónové , stojanové a výsuvné. Vyberte si z široké nabídky markýz od odborníků – kazetové, otevřené, boční, s možností motorizace. Hledáte chytrou balkonovou markýzu? Tato fasádová markýza nabízí u velkých okenních ploch optimální sladění denního světla a stínu.


Rádi byste oddechovali na balkóně nebo terase, ale kvůli slunci nemůžete? Markýzy jsou moderní venkovní stínící systémy, které na vaší terase. Balkónová markíza nám zatieni celý balkón.


Košová markýza LAURA Prožijte krásný den na balkoně či terase v příjemném stínu pod venkovními markýzami ISOTRA.

Markýza obsahuje hliníkový roler, přední hliníkový nosník, ocelový zadní nosník a hliníková výsuvná ramena. Balkonové markýzy jsou jako stvořené pro montáž na balkóny panelových nebo činžovních domů, kde jsou balkóny uspořádány v jedné řadě nad sebou. Navíc vám umožní plnou automatizaci jejího ovládání.


Markýza Prima BOX najde uplatnění při stínění balkónů, teras i venkovních posezení u restaurací. Kazeta působí velmi estetickým dojmem, díky čemuž zkrášlí každý dům. Na výrobě výsuvné konstrukce s kloubovými rameny a kompaktním boxem s kovovými bočnicemi byly použity kvalitní německé komponenty. Balkonová markíza UNION - B patrí medzi výklopné markízy na zatienenie balkónov, terás a okien.


Uchytenie balkónovej markízy Union-B je riešené buď hákom alebo ramenom. Balkonová markýza v praxi Balkonová markýza Srolovaná svislá markýza Ovládání markýz je velice jednoduché. Základním typem je ovládání klikou. V případě většího počtu markýz nebo markýzy s větší plochou je pohodlnější moto. Polokazetová markýza CARMEN je elegantní venkovní markýza s vysokou pevností konstrukce.


Tato markýza se vyznačuje vysokou funkčností a dlouhodobou živostností díky použití polokazety, která chrání látku před nepřízní počasí a látka i složená ramena jsou tak ve staženém stavu schována. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Markýza se dodává s motorem nebo dálkovým motorem somfy.


Díky svému subtilnímu tvaru a vynikajícímu vypnutí látky může být tato markýza montována na střechu pergoly nebo zimní zahrady v exteriéru a nebo jako podvěšená markýza pod krokvemi v interiéru zimní zahrady, nebo pergoly.

Prodám novou, nepoužitou balkonovou markýzu. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zahradní slunečníky a doplňky) Hodnocení produktu:. Tato jednoduchá, a přitom stylová boční markýza poskytuje soukromí a vytváří útulné místo. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady.


S našimi projekty porostete. Cena výsuvných markýz závisí vždy na několika parametrech – např. Sicher durch den Winter. Každá markýza je potažena akrylovou látkou naimpregnovanou ochranným přípravkem. Ten ji chrání před promoknutím a znečištěním.


Kvalitní materiál a zpracování zaručují dlouhou životnost markýzy a její stálou barvu. Markýzy zdobí čím dál více restaurací, hotelů, předzahrádek, obchodů, ale také zahra teras a balkónů rodinných domů. Detailní popis produktu. Pomáhá také chránit před.


VÝSUVNÁ MARKÝZA Tento typ výsuvné markýzy je základní řada, vhodná zejména pro zastínění prostor v domácnosti, teras a balkónů. Markýza v základu nedisponuje krytím návinu a volánem, lze jej příplatkově doplnit. Nadokenní a balkonová markýza je určená k zatemnění oken, vitrín, balkonů a malých teras.


MALTA Maximální šířka zastínění terasy 5m a délka 1m (výsuv markýzy). METRO je klasická balkónová markýza se sklopnými rameny. Sklopná ramena jsou pod vysokým tlakem pružin, aby bylo zaručeno pevné vypnutí potahu. Při svých rozměrech se skvěle hodí na chatu i bytový balkón.


Po konstrukční stránce se skládá z ocelového nosníku, ze kterého ční roztažná ramena z hliníku. Markýza Screen Zip je stínící systém, který zároveň poskytuje účinnou ochranu před větrem a hmyzem. Své uplatnění nachází při stínění oken veřejných i obytných budov. Snižuje potřebu využívání klimatizace v letních měsících a chrání místnosti před UV zářením.


Přispívá k vytváření příjemného pracovního prostředí a zvyšuje tím pracovní výkon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky