pondělí 13. července 2020

Montáž plotu z pletiva

Výkop, betonování sloupků, montáž vzpěr, napnutí pletiva. U nás sice používáme truchu jiné komponenty, ale princip montáže je z tohoto návodu zcela zřejmý. Je to klasická a cenovo výhodná. Návod na stavbu plotu z pletiva bez ND zde.


Hlavním rysem pletiv s napínacím drátem je zakončení drátu u horního napínacího drátu, názorně je vidět, ž. Chcete si postavit plot vlastními silami a nevíte si rady?

Podívejte se na naše návody montáže plotu z pletiva a plotových panelů. Na ukázce se vás ujmou naši zkušení montážníci a provedou vás stavbou plotu z čtyřhranného i svařovaného poplastovaného pletiva od začátku až do konce. Ako prebieha objednávka montáže pletiva a plotu na kľúč: Zadáte nám dopyt na montáž pletiva a plotov ako je vyššie uvedené. Pro samotnou montáž potřebujeme pouze oslovit správce zemních sítí, zda nevede v trase plotu jejich síť (voda, kanalizace, plyn, elektro).


V případě, že ano, vyžadujeme vytyčení sítí a stanovisko provozovatele sítí o ochranném bezzásahovém pásmu. Kromě nejoblíbenějšího čtyřhranného pletiva nechybí v našem sortimentu svařované pletivo s různou velikostí ok a svařované plotové panely, vhodné pro oplocení chat, sportovních či průmyslových areálů a parků. Pletivo sa vyrába s povrchovou úpravou, ktorá má dlhú životnosť a nevyžaduje žiadne nátery.


Zajistíme Vám vyvěšení pletiva , hloubení děr, betonování a usazení sloupků, usazování podhrabových desek, demontáž starého oplocení a jiné práce související se stavbou plotu. Naša firma vykonáva odbornú motáž všetkých druhov oplotenia.

Na základe potrebných podkladov Vám vypracujeme. Montáž plotu z pletiva je nenáročná. Ještě může mít druhou variantu, kdy máme na vzpěře koncovku na obj. Výstavba plotu probíhá v několika etapách: vyměřování, vrtání děr pro sloupky, betonování sloupků, týdenní technologická pauza, pokládání podhrabových desek a montážní práce ( montáž pletiva , bran a branek).


NÁVOD NA MONTÁŽ ZVÁRANÉHO PLETIVA NA STĹPIKY BEKACLIP. Vzpery musíte namontovať k stĺpikom na začiatku a na konci plotu , k rohovým stĺpikom a napínacím stĺpikom. Stredové stĺpiky umiestnite po každých až metroch. Pletivo z drátěných ok odrololujte přes celou délku plotu a horní a spodní konce ohněte vzhůru a kolem napínacího drátu.


Aby se plot neprohýbal, upevněte středový napínací drát k okům pletiva pomocí kousku vázacího drátu. Upozornění: Kalkulátor nyní nově používá přihlášení z registrace v Eshopu. K nami dodanému materiálu v zinkovej verzii (v hrúbke drôtu mm a mm) ponúkame ročnú záruku. Pro zpevnění jsou u tohoto pletiva ve vrchní i spodní části vloženy vodorovné dráty ( vznikají oka x 50mm).


Vhodné zejména pro rovinné plochy. Jednoduchá montáž na naše sloupky pomocí plastových úchytek ( je potřeba cca. – ks na sloupek). MONTÁŽ PLOTU Tato stránka vám pomůže s montáží plotu či pletiva. Ať už se rozhodnete nechat realizaci oplocení na nás a nebo se do toho pustíte sami, jsme připravení vám montáž co nejvíce usnadnit!


VIDEONÁVODY Během pár minut můžete shlédnout celou montáž plotu , pletiva. Pokud chcete, aby byl plot stabilní a plnil i. Není to snadná práce a ne všichni z nás jsou kutilové k pohledání, co by to zvládli levou zadní.

Výber správneho typu pletiva je jedným z najdôležitejších rozhodnutí pri stavbe plotu. Treba zohľadniť viaceré faktory, ako funkcia, odolnosť, životnosť, montáž , bezpečnosť, terénne podmienky a pod. Pletivo sa hodí hlavne na ohradenie veľkých pozemkov, skladov a premyslených zón, kde je treba zabezpečiť veľký pozemok. Jak rychle napnout pletivo ? Jak jednoduše vrtat díry pro plot ? Jak provádět betonování sloupků ? Rádi poradíme se vším okolo. Stavba plotu návo podrobný návod jak postavit plot z pletiva.


Detailní popis jak stavíme ploty. Nabízíme možnost realizace stavby plotu na klíč. Realizace provádíme jen v blízkém okolí Ostravy. Zajistíme pro Vás kompletní materiál (pletivo, svařované sítě i panely, branky, brány i vrata včetně instalace automatických pohonů a kompletní příslušenství) a profesionální montáž požadovaného oplocení (vyhloubení děr pro sloupky, rozvrstvení výkopku v blízkém okolí výkopu, zabetonování sloupků a instalace oplocení všech druhů).


Postup montáže plotu PANTANET FAMILY. Najrozšírenejšou verziou oplotenie PANTANET je systém FAMILY, ktorého montáž je na tomto videu. Ako namontovať plot zo štvorhranného pletiva. Ako rozpojiť a spojiť role pletiva.


Potrebujete spojiť pleti. Poradíme vám s moderním oplocením rodinného domu. Vyberte si z naší nabídky moderních plotů kolem bungalovů - poplastovaného pletiva , trubičkového plotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky