pátek 7. února 2020

Prodej zahradní chatky

Schnell und sicher online buchen. Prodej a montáž po celé ČR! Naše firma prodává a montuje zahradní domky , zahradní chatky , srubové chaty, dřevěnice, sauny , víkendové dřevěné chaty , rekreační dřevostavby , přístřešky na auta , garážová stání , pergoly , dřevěné dětské domečky , psí boudy , dřevěné zahradní domky na nářadí , dřevěné garáže.


Chatky a zahradní domky od BARPEX Group s. Jsme specialisti na dřevostavby, srubové domy, víkendové chaty, zahradní chatky a domečky na nářadí. Boršově u Českých Budějovic.

Zahradní chatky Na zahradní domky používáme vyzrálé smrkové sušené dřevo z Česka a ze severní Evropy. Dřevěné zahradní domky na nářadí a zahradní vybavení z našeho sortimentu jsou praktické a elegantní zároveň, dostupné v mnoha provedeních. Najdete mezi nimi jednoduché dřevěné zahradní domky , ale i důmyslně řešené modely s přístřeškem na motorku či kolo, verandou. Na rozdíl od běžně prodávaných dřevěných chatek v hypermarketech se vyrábějí z frézované půlkulatiny o průměru 80mm, spojené na pero a drážku.


Prodáváme a montujeme zahradní domky, pergoly, přístřešky, chatky , sruby, zahradní domky na nářadí, garáže, přístřešky na auto. Zahradní dřevěné domky, sruby, domky na nářadí, garáže a pergoly stavíme z kvalitního severského nebo českého smrkového dřeva. Zahradní domky, chatky , pergoly a dřevěné garáže montujeme po celé ČR a SR. Díky rozšířenému filtrování v levém sloupci máte možnost zobrazené inzeráty na prodej chat a chalup dále upřesnit pomocí textového hledání nebo určit cenové rozpětí.


Lehce tedy naleznete inzeráty na prodej chalupy na Kokořínsku či prodej dřevěné chatky.

Jsme český výrobce dřevostaveb z masivu (severský smrk z Finska) - vyrábíme dřevěné domy, sruby, rekreační a zahradní chaty a chatky. Pronájem chatky na ovčárně Inzerát byl odebran z oblíbených. V nabídce tak najdete levné domky, plechové domky i prémiové zahradní domky z plastu nebo s omítkou, do kterých uskladníte téměř cokoliv od nářadí, zahradního nábytku nebo kola až po sekačku. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Každý námi dodávaný zahradní altán je vyroben z kvalitního dřeva, které je před samotnou výrobou dílů altánu několikrát impregnováno preparáty vykazujícími maximální ochranu.


Tyto přípravky zajišťují nejen skvělou hydrofobnost dřeva, ale i vynikající ochranu před škůdci, plísněmi, sluncem, či jinými povětrnostními vlivy. Vložte inzerát do inzerce zdarma na prodej, pronájem chatky, zahrádky. Dřevěné zahradní chatky mohou sloužit ke skladování zahradního nábytku, nářadí, jako zázemí k relaxaci na zahradě nebo dílnička pro domáci kutily. Nabízíme vám rovněž nejrůznější altány, domky a chatky nejrůznějšího provedení, například chatky se sedlovou střechou nebo altánek krytý ze dvou stran.


Výroba je plně automatizovaná a podléhá přísným kontrolním mechanismům. Pečlivý výběr dřevěného materiálu, moderní výroba a kryté výrobní i skladové prostory dávají záruku prvotřídní kvality zahradních domků a chatek, které najdou uplatnění na každé zahradě. Chata je zděná, podsklepená, napojená na vodovod z rezervoáru, rozvody elektrické energie 230V. V nabídce na těchto stránkách naleznete celou řadu typů, počínaje základními domky na nářadí přes středně velké rohové altány až po robustní a velké zahradní chaty.


Tyto chatky je možno použít nejen jako zahradní domky na nářadí, ale mohou sloužit i jako rekreační chatky nebo pro příležitostné přespání dětí či návštěvy. U každé zahradní chatky je možno.

Chata je dodávána včetně dřevěné podlahy, střechy, dveří a oken se skly, kování a spojovacího materiálu. Naše zahradní domky jsou dodávány jako stavebnice, bezpečně zabalené na paletě s podrobným návodem k instalaci. Pokud nemáte čas, nebo si netroufáte postavit zahradní domek sami, tak náš tým montérů je připraven tuto práci udělat za vás.


Nabízíme Vám kompletní montážní od základů přes montáž zahradního domku až po instalaci vody, elektriky, topení, plotů, přístupových cest atd. Již mnoho let nabízíme dřevěné zahradní domky, zahradní chatky , domky na nářadí, altány a garáže. V přízemí se nachází kuchyňka, malá spíš a samostatná koupelna, kde je sprchovací kout.


CENA ZAHRADNÍCH DOMKŮ OD 8. Vnější rožměry ŠxHxV : 350cm x 250cm x 265cm (rozměr uveden bez přesahů střechy) CENA: 34.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky