úterý 29. září 2015

Prášek na mravence

Stačí malé množství ins. Na podzim se setkáte s faraony, červenými mravenci, kteří netouží po ničem jiném, než se ve vašem příbytku ohřát. Jaro je zase ideální dobou pro malé černé mravence, shlukující se pod fasádou, podél oken nebo u dveří.


Na samotné mšice se pak v praxi osvědčuje i tabákový výluh (gramů sušených listů na litru vody) nebo výluh z pelyňku (gramů čerstvých listů, zalitých dvěma litry vroucí vody). Nezlikviduje je sice zcela, ale jejich počty se zpravidla dost radikálně omezí. Pro malého mravence je i malý drobek na podlaze velkým soustem, na kterém si pochutná.

Pokud mravenci nenajdou u vás v bytě potravu. Můžete si být jistí, že pokud budete dodržovat naše rady, mravenčí párty se u vás konat nebude. Používejte biocidní přípravky bezpečně.


Nakupovala jsem podruhé nebo potřetí, plná spokojenost. Brala jsem různých druhů velmi raných až raných brambor, zatím jsem brala Impaly, Rosary a Marabel. Atak prášek na mravence 2g: doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Také můžeme použít sprej, podobně jako na zahradní mravence a aplikovat jej přímo na mravenčí cestičky. Přípravky lze snadno zakoupit v hobby marketech, drogeriích, zahradnických centrech či zahrádkářských prodejnách.

Prášek proti mravencům – univerzální (a levné) řešení. Nejoblíbenějším pomocníkem v boji proti mravencům ovšem dodnes zůstává klasický prášek na hubení mravenců. Obsahuje účinnou látku, která mravence neuvěřitelně přitahuje – a to tak, že ji sami donesou do vlastního hnízda. Celá kolonie včetně královny tak uhyne. Biotoll proti mravencům - prášek je insekticid ve formě jemného bílého prášku, který účinně likviduje mravence (ale např. i mouchy, rybenky) a zároveň před nimi dlouhodobě chrání prostory.


Jedná se o kontaktní insekticid. Hmyz nemusí prášek sníst stačí, aby přes něj přelezl. Je vysoce účinný také v potrubí, protože se zachytí na vertikálních površích. Zrosolovatělá jedová návnada proti mravencům.


Mravenci roznesou jed v mraveništi, celá kolonie je vyhubena během hodin. AgroBio Biotoll - prášek na mravence 1g Biotoll - prášek na mravence - 1g Insekticidní prášek proti mravencům. Výhody: Působí zanášením do hnízda nebo použivá se jako bariéra proti pronikání do dalších prostor.


Prášek na mravence pro vnitřní prostory, jejich bezprostřední okolí: terasy, garáže, vjezdy, cesty, altány, apod. Speciálně vybraná alimentární návnada zaručuje vysokou účinnost výrobku, který může bý. Aplikace posypem, postřikem nebo kropením.


Rychlá účinost již po min, dlouhodobé působení až dnů. Mikrogranule pro okamžité hubení mravenců s dlouhodobým působením (až dnů po aplikaci). Prostředek na mravence Atak ničí všechny druhy mravenců.


Lze jej aplikovat různými způsoby: postřikem.

Prášek používejte všude tam, kde uvidíte mravence , obzvlášť pokud objevíte místo, kde vnikají dovnitř do domu. Mravenci přes prášek nedokážou projít, takže se do domu nedostanou. Zbývá už jen vyhubit mravence , kteří už v domě jsou.


Atak- prášek na mravence AMP 250g. Postřik na mravence ve formě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky