středa 30. září 2015

Tera vari bubnová sekačka

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Představení bubnové sekačky Líza od české společnosti VARI naším odborníkem. Podrobně vám ukáže, jak funguje systém tohoto bubnového adaptéru a doporučí na jaký typ.


Bubnová sekačka BDR-6je odvozená od velice oblíbené bubnové sekačky VARI BDR-6Lucina 65. Má velká kola se šípovým vzorkem na tuhé nápravě, je tedy velice vhodná do svahů. Je osazena čtyřtaktním motorem VARI XP-2s obsahem 1ccm.

Sečený porost je odhazován žacím diskem na stranu. Dle šíře záběru má sekačka VARI jeden nebo dva žací disky. Ručně vedené bubnové sekačky VARI mají vlastní pojez výšku strniště je pevně dáno konstrukční výškou opěrného spodního disku většinou okolo 4cm. Začal prodej inovovaného jednoúčelového kultivátoru VARI K-60.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Revoluční novinkou použitou. Elevando seu espírito para Meditação. Riesenauswahl an Markenqualität.

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Umožňuje to nový, důmyslně zkonstruovaný systém pohonu pojezdových kol. Vari Sekačka bubnová TERRA I. Autorizovaný prodejce Vari. Všechny modely jsou vybaveny pojezdem a koly s velkým závěrem. Děkuji za odkazy, procházel jsem je už před časem, jak ty testy sekaček prodejce Namir, tak i výsledky sekaček dělaných serverem itest. Bubnovou sekačku nejvíc využijete na větším pozemku, v sadě nebo na louce.


Motor se startuje pouhým stisknutím tlačítka. VARI nejsou určeny k internetovému prodeji a nezasíláme je přepravní službou v krabici! Zakoupením setu ušetříte 2. Osazen je pohonnou jednotkou s úsporným a tichým čtyřtaktním motorem Honda GCV 160.


Malotraktor je osazen pohonnou jednotkou s úsporným a tichým čtyřtaktním moto. Sekačka je osazena novým čtyřtaktním motorem BS 6EXi OHV.

Stroje HONDA jsou technickým zbožím vyžadujícím řádný předprodejní servis a proto smí být prodávány výhradně autorizovanou prodejnou, formou. Jiné použití než na vyšší trávu určenou k usušení či následnému shrabání nemá. Prodám terra vari dvoutakt, zánovní, málo používané.


Projděte si inzeráty bubnova sekacka vari na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Sicher durch den Winter.


Je však určena pro pohonné jednotky s odstředivou spojkou 1mm, které používají slovenské firmy Agzat, Diamon a Šupa. Lze připojit dvoutaktní i čtyřtakní motory. Veškeré užitné vlastnosti jsou shodné s bubnovou sekačkou BDR-650V. Jaký to bude stroj je jedna věc, ale lištovou sekačku nedoporučuji zejména těm, kdo čekají jednoduchou a nenáročnou údržbu.


Dále výkon bubnové sekačky je podstatně vyšší. Lištová sekačka má výhodu v tom, že neposečete náhodou to, co nechcete, buben s noži může poškodit plot, strom apod. Prodám bubnovou sekačku vari Lucina.


Bubnové sekačky VARI Agro Centrum - vše pro Vaši zahradu! Je tam nový řemen , olej v pojezdové převodovce, vyčištěné viz foto. Sekačka má precizně naladěné převody, lze ji tak použít pro dvoutaktní i čtyřtaktní motory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky