úterý 22. září 2015

Český zahrádkářský svaz

Oficiální stránky Českého zahrádkářského svazu. Občanské sdružení zájemců o pěstování ovoce, zeleniny, okrasných dřevin, révy vinné a květin. Dolní Dunajovice je dobrovolným sdružení vinařů a příznivců vína naší obce.


Lhůtě konalo již tradiční přátelské posezení členů ČZS a hostů. K tanci i poslechu zahrála hudební skupina pana Žákovce. Hájov Vás srdečně zve v sobotu 14.

Firma Český zahrádkářský svaz , základní organizace Tvrdonice, pobočný spolek, vznikla dne 14. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou. ZO ČZS v Lukavici členů. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy Český zahrádkářský svaz, z. Základní organizace Československého ovocnářského a zahradkářského svazu byla v Kobylí založena v r. Evropské unie zahrádkářů (Evropské ligy zahrádkářů), kde je sdruženo národních svazů se třemi a půl miliony členů. Letos v březnu uplynulo už let od chvíle, kdy se skupina nadšených zahrádkářů rozhodla založit místní organizaci.


Neměli to zpočátku vůbec lehké. ESKÝ ZAHRÁDKÁŘSKÝ SVAZ , ÚZEMNÍ SDRUŽENÍ OKRESU Český Krumlov - Urbinská 14 Domoradice, Český Krumlov (Pobočka) ÚZEMNÍ SDRUŽENÍ ČESKÉHO.

Jde zejména o jarní brigády na úpravu a prořez zeleně, budování nových třešňových alejí v místní části Slováčeny a podél cesty směrem k Ovocným sadů Jiřího Marčíka. Termín si sjednejte u p. Organizace Českého zahrádkářského svazu působí v Přílepích desítky let. ZS o nás, Český zahrádkářský svaz ,. Die Arbeit im Kleingarten als menschliche Tätigkeit hat tiefe Wurzeln. Wir werden uns fast dessen nicht bewußt, daß. Vydejte se s námi na výlet za renesancí, do měst a městeček, jejichž sgrafita a fresky na zdobených štítech měšťanských domů nezapřou italskou inspiraci.


Ustavující schůze se konala v hostinci U Kafků. Hlasování končí: neomezeno. Pobočka měla zakládajících členů: Navrátil J. Brušperku Československý ovocnářský a zahrádkářský svaz , který se později přejmenoval na Český zahrádkářský svaz.


Zemský ovocnářský spolek Spytihněv byl založen 13. Se známou hájeckou vášnivou bylinkářku Monikou Janošovou jsme se sešli ve čtvrtek 11. Poslechli jsme si zajímavou přednášku. Ve spolupráci s vedením obce a místním zemědělským družstvem se začala rozvíjet dobrá spolupráce.


Vážení vinaři, zveme Vás k účasti na Výstavě vín, která se uskuteční. Sběr vzorků je ve dnech 3. Obodování vín proběhne 23.

Děkujeme za dodané vzorky a těšíme se na vaši účast. Předseda: Josef Žídek Jednatelka: Zdeňka Tkadlecová. Pravidelně v lednu se koná tradiční zahrádkářský ples s bohatou tombolou. Kynšperk nad Ohří Členská základna je ke dni 31.


Současné době má členů. Byl ustanoven členný výbor, který se 1x měsíčně vždy 1. Nejnaléhavějším úkolem bylo řešení problémů v zahrádkářské kolonii Vrší. Místní organizace Českého zahrádkářského svazu byla v obci Hnojník založena.


Počet členů nově založené organizace Čsl. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou.


Zahrádkářství je veřejněprospěšná činnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky